Magazin Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 29. bölüm kesintisiz tek parça izle

Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 29. bölüm kesintisiz tek parça izle

Paylaş
Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 29. bölüm kesintisiz tek parça izle

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı, 29. bölümüyle 17 Nisan Pazar akşamı takipçilerinin karşısına çıktı. Bomba gibi olaylara sahne olan Yargı’nın son bölümünde Ceylin, babasının katilini öğrenirken Ilgaz aynı anda sevdiği kadın ve kardeşinin acısını yaşadı. İşte, izleyenleri ekranlara kilitleyen Yargı’nın son bölümünde yaşananlar ve Yargı’nın 29. bölümünü izleyebileceğiniz Kanal D linki…

Yargı dizisinin son bölümü yine izleyenlerin nefeslerini kesti. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun muhteşem performansları ve sürükleyici konusu ile her hafta reytingleri alt üst eden Yargı’nın 29. bölümü yine ilgiyle izlendi. Bir yakınlaşıp bir uzaklaşan ama hep sonunda birbirlerinden aldıkları destek ve güven ile ayakta kalan Ilgaz ve Celin bu sefer kritik bir eşiğe geldiler. Ceylin Çınar ile ilgili gerçeği öğrenirken, Ilgaz kardeşini kendi elleriyle adalete teslim etti. İşte Yargı 29. Bölümü…

Haberin Devamı

YARGI’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ceylin, Ilgaz’ı hiç beklemediği bir şekilde yakalar. Ceylin babasının katiliyle ilgili gerçekleri öğrenirken Ilgaz ise Metin ve Çınar’a ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir alakası olmadığını Ceylin’e anlatmak için hayatının en büyük çabasını gösterir.

Ceylin’in babası Zafer’in ölümüyle ilgili şüphe perdeleri birer birer aralanmaya başlamıştır. Pars ve Eren bir yandan Ceylin’in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışırken, diğer yandan da olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkar.

Ilgaz ve Ceylin bu zamanda kadar birbirlerinden aldıkları destek ve güven sayesinde ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlarken, şimdi ilişkilerinde bugüne kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir.

Haberin Devamı

YARGI’NIN 29. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN