'Kaynanalık yapacak birisi değilim'

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile olan evliliğinden Kuzey (15) ve Uzay (12) adında iki çocuğu var.
14 Mayıs 2025 , Çarşamba 07:00
Engin Can DİLEKLİ
Şıkel geçenlerde oğlu Kuzey’in bir ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Modacı Hakan Yıldırım’ın defilesine katılan Şıkel şimdi ise oğlunun ilişkisi hakkında konuştu: “Ben öyle kaynanalık yapacak birisi asla değilim. Kuzey’in ilişkisi istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Onlarla beraber geziyorum, onların hayatının ilk aşkı. Sadece destek veriyorum. Onlar buluşsun diye uğraşıyorum.”
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
-
Dünyaca ünlü Youtuber'ın teklifi şok etti! En yakın arkadaşına 45 kilo vermesi karşılığında 250 bin dolar vereceğini açıkladı!
-
Hamur işlerine katılıyor ama faydalarını bilen yok! Potasyum, magnezyum ve çinko zengini, kalp damarlarını yağ çözücü gibi açıyor!
-
İbrahim Saraçoğlu ısrarla önerdi: Kabızlığı tarihe gömüyor! Tıkalı bağırsakları boşaltıyor, kan şekerini terazi gibi dengeliyor! Doğal tansiyon ilacı
-
Canan Karatay ısrarla tavsiye etti: Karaciğeri temizliyor, 1 yemek kaşığını sıcak suya katınca bağırsakları motor gibi çalıştırıyor! Padişah baharatı olarak da biliniyor
-
En güvenilir burçlar onlarmış! Her koşulda onlara sonsuz bir güven duyabilirsiniz