Magazin Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Banu Alkan’ın nişanlısı Kemal Yıldız ne iş yapıyor?

Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Banu Alkan’ın nişanlısı Kemal Yıldız ne iş yapıyor?

Paylaş
Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Banu Alkan’ın nişanlısı Kemal Yıldız ne iş yapıyor?

Kemal Yıldız, magazin dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Afrodit lakaplı Banu Alkan’la olan ilişkisinin duyulmasının ardından şimdi de evlenme teklifi ile herkesi şaşırtan iş insanı en çok merak edilen isimlerden biri haline geldi. ‘Banu Alkan’ın nişanlısı Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?’ araştırmaları yoğunluk kazandı…

Banu Alkan, Kemal Yıldız ile nişanını Magazin D Yaz aracılığıyla duyurdu. Çiftin üç ay önce tanıştığı öğrenilirken, Kemal Yıldız’ın Banu Alkan’a evlenme teklif ettiği, Alkan’ın da bu teklife “Evet” dediği belirtildi….

Haberin Devamı

KEMAL YILDIZ KİMDİR?

Kemal Yıldız Hollanda'da yaşayan bir iş insanı. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Kemal Yıldız’ın 44 yaşında olduğu ve Banu Alkan ile arasında 20 yaş olduğu biliniyor.

Bir kez evlenen ve boşanan Kemal Yıldız, bir kız çocuğu babası ve baba tarafından da aslen Mersinli. Anne tarafından Samsunlu olan ancak Hollanda da dünyaya gelen Yıldız, iyi bir eğitime sahip. 

BANU ALKAN KİMDİR?

"Afrodit" lakaplı Liz Remka Rebronja, Sancak kökenli marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak 1 Temmuz 1958'de (o zaman Yugoslavya) Hırvatistan'nın Dubrovnik kentinde dünyaya geldi. Ailesiyle birlikte 1966 yılının Aralık ayında Balıkesir ilinin Edremit ilçesine göç etti. Rebronja ailesi, Türk vatandaşı olup "Alkan" soyadını aldı ve Hırvatça "yaban gülü" anlamına gelen Remka, önce Yaprak sonra da Banu oldu. İstanbul'a taşınarak Kartal’da ikamet ettiler ve çocukluğunun büyük bir bölümü orada geçti. Kartal Maltepe Lisesi'nde başladığı öğrenimini lise 2. sınıfta bıraktı.

Haberin Devamı

Gençliğinde rüyalarını süsleyen mankenliğe 16 yaşında LCC kurslarına giderek başladı. Ardından da Vakko'dan eğitim aldı. Aydan Adan - Füsun Özben Mankenlik Ajansı’nın kadrosuna girerek bazı reklam filmlerinde rol aldı. 1976’da Ses dergisinin düzenlediği 8. Sinema Artisti Yarışması'na girdi. Yarışmaya aynı zamanda Oya Aydoğan da katılmıştı. Sanatçı, 17 yaşındayken evli ve zengin bir iş insanı olan Gürbüz Hanif’le birlikte olmaya başladı. 20 yıla yakın süren bu ilişki, Hanif’e kanser teşhisi konmasından kısa bir süre sonra Hanif'in vefatıyla sona erdi. Alkan, bu 20 yıl boyunca oldukça rahat bir hayat yaşamıştı. Banu Alkan 1989 yılında çektiği son filminden sonra uzun bir süre ortada görünmedi. 1998 yılında, “Neremi” adlı bir albüm çıkartarak gündeme oturdu. Oyuncunun şarkısı, sesi ve yorumu uzun süre eleştirildi ve ilgi odağı oldu. Alkan, 2001 yılında “Tuzu Kurular” ve 2005 yılında da “Kızma Birader” isimli televizyon dizilerinde oynadı. 1975'te LCC Mankenlik Eğitimi, 1985'te Lady School Paris'te eğitim ve 1996'da özel şan dersleri aldı. 2000'lerin başında iş insanı Murat Taşdemir ile bir ilişki yaşadı.

Haberin Devamı