Magazin Kerimcan’ın ailesi: Olan biteni gülerek izliyoruz

Kerimcan’ın ailesi: Olan biteni gülerek izliyoruz

Paylaş
Kerimcan’ın ailesi: Olan biteni gülerek izliyoruz

Sosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz'ın menajeri de olan eniştesi Tayfun Fişek açıklama yaptı

Sosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz geçen hafta sonu bindiği uçağın tuvaletinde çektiği uygunsuz bir görüntüsünü Instagram’ın ‘hikaye’ kısmında yanlışlıkla paylaştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada büyük tepki alan, ‘skandal’ olarak kabul edilen videoyu hemen sildi. “Görüntü bana ait değil” dedi.

"HAKARET EDENLERE DAVA AÇACAĞIM"

Takipçileri “Üzerindeki tişört ve bileklik bile aynı. Bu sensin, çabuk özür dile” diye yazdı. Kerimcan “Hakaret edenlere dava açacağım” diye karşılık verince olay büyüdü.

Sosyal medyada “Kerimcan’ı takibi bırakalım” kampanyası başladı. Kerimcan’ın 3 milyon 100 bin takipçisi, 3 milyona düştü.

Aralarında Fulden Uras ve Yeşim Salkım’ın da bulunduğu ünlüler şu tepkiyi gösterdi: “Bir zamanlar onu evine alıp partiler yapanlar düşünsün.”

“BİR YERE KAÇMADI”

Kerimcan Durmaz’a ilk tepki yakın dostu Demet Akalın’dan geldi. Akalın “Uçak tuvaletinde öyle çirkin bir görüntüye imza atan bir insanı, evli barklı kadın olarak nasıl savunayım? Ben onu defalarca uyardım: ‘Seni kimse bitirmedi, ama sen kendini bitireceksin’ dedim. Yaptığı kabul edilemez. Benim arkamda dağ gibi kocam var, ondan utandım” dedi.

Haberin Devamı

“KERİMCAN BUNALIMDA DEĞİL”

Kerimcan’ın yanından ayrılmayan diğer ünlülerden ses çıkmadı. Beykoz’daki evine kapanan, Kerimcan’ın menajeri de olan eniştesi Tayfun Fişek şunları söyledi: “Linç kampanyasını ailece gülerek izliyor, takip ediyoruz.

Kerimcan’ın ablası ve Neşe- Tayfun Fişek

Kerimcan bunalımda değil. Evinde, hiçbir yere gittiği yok. Yurt dışına kaçtığı da yalan. Herkes içini iyice döksün, görelim. Sonra avukatı açıklama yapacak. Ailesi olarak arkasındayız. Kerimcan’ın işlerinde azalma ya da iptal yok.”

Kerimcan Durmaz bir partide modacı Gülşah Saraçoğlu’nun ayakkabısından şampanya içmiş, bu görüntüler de tepki toplamıştı.

Kerimcan Durmaz 2017’den beri bir saatlik DJ’lik performansı karşılığında 45 bin TL kazanıyor.