Magazin Kırmızı Oda dizisinde Boncuk kafaları karıştırdı

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk kafaları karıştırdı

Paylaş
Kırmızı Oda dizisinde Boncuk kafaları karıştırdı

Kırmızı Oda dizisinde son haftaların en çok beğenilen karakteri Boncuk hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalnızlıktan ve hayatında onu anlayan ve konuşabileceği kimse olmadığı için kendi kafasında kurduğu ermişlerle iletişim kurmaya başlayan Boncuk ile ilgili bir konu daha izleyici tarafından merak ediliyor. Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 19. bölümde neler yaşanacak?

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral'ın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda'da son haftaların en çok dikkat çeken Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakteri ile ilgili detaylar netleşirken izleyicinin kafasında bir soru işareti daha belirdi.

Haberin Devamı

Henüz çocukken eve metresini getiren babasının yaptığı zulümlerin ardından görücü usulü evlendirilen Boncuk, evlendikten sonra yerleştiği Hollanda’da arkadaşsız, yapayalnız bir yaşam sürdürüyordu.

Eşi Sadık ile gittikleri gurbette hiç arkadaşı olmayan, kocasının ilgilenmediği ve kimseyle görüşmesini istemediği Boncuk, hayalinde üç tane ermiş görmeye başlıyor.

Boncuk hikayesinin anlattıkça, bir arkadaşından daha bahsetmeye başlıyor. Her gün marketten dönerken uğradığı parkta Can isminde bir çocukla tanışan Boncuk onunla sohbet etmeye başlıyor.

Doktor Hanım'a Can ile sadece arkadaş olduklarını anlatan Boncuk, ermişler gibi Can'ı da mı hayalinde canlandırıyor?

Hollanda'dan Türkiye'ye dönerken Can ile vedalaşmasını izlediğimiz sahnelerden sonra yayınlanan son bölümde ablasının evinde kalan Boncuk, pencereden bakınca bir anda karşısına Can çıktı. Kırmızı Oda'nın 19. bölüm fragmanında Doktor Hanım'a "Ben evleniyorum" diyerek veda eden Boncuk ile ilgili meraklar da arttı. İşte Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı

Kırmızı Oda 18. bölümde neler oldu?

Kırmızı Oda'nın 18. bölümünde; Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk'un (Burcu Biricik) gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım'la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can'la kurduğu arkadaşlığı anlatır. Birlikte yola çıktığı Yavuz'un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru'yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım'ı endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım'la paylaşır.

Selvi, hikayesinin sonuna geldi

Kırmızı Oda'da yıllarca eşi tarafından dışarı dahi çıkmasına izin verilmeyen Sema Keçik'in canlandırdığı Selvi'nin hikayesi de canımızı acıttı. Eşinin ölümüyle birlikte istese de dışarı çıkamayan Selvi, Doktor Hanım'ın desteğiyle bu korkusuyla baş edebilmeyi öğrendi ve yıllar sonra tek başına dışarı çıkmayı başardı. Böylece Selvi'nin de hikayesinin sonuna gelinmiş oldu.