Magazin Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi yine ağlattı

Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi yine ağlattı

Paylaş
Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi yine ağlattı

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda bu akşam heyecan dolu bölümle geceye damgasını vurdu. Alya Doktor Hanım'a hayatıyla ilgili kendine bile itiraf edemediği sırlarını anlatırken Meliha da hikayesiyle şaşırtmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen Kırmızı Oda'nın yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Kırmızı Oda 6. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi 5. bölümü ile bu akşam izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan bölümde doktor Piraye ve ve doktor Deniz'in hikayelerine yer verilirken Alya ve Meliha hayat hikayelerini anlatmaya devam ediyorlar.

Haberin Devamı

5.bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İşte Kırmızı Oda 6. yeni bölüm fragmanı

Tansel Öngel de Kırmızı Oda'da

Dizinin 5. bölümünde Tansel Öngel de Kırmızı Oda’daydı. Öngel, Tülin Özen’in oynadığı Piraye’nin eşini canlandırdı. Binnur Kaya’nın Doktor Hanım’ı oynadığı dizide Tülin Özen de aynı ofiste çalışan bir başka psikolog olarak yer alıyor. Piraye, kocası tarafından aldatıldığını öğrenip Doktor Hanım ile konuştu.

Kırmızı Oda'nın konusu

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

Haberin Devamı