Magazin Kırmızı Oda'ya veda ediyor, hikayesinin sonuna gelindi

Kırmızı Oda'ya veda ediyor, hikayesinin sonuna gelindi

Paylaş
Kırmızı Oda'ya veda ediyor, hikayesinin sonuna gelindi

Başrollerini Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Burak Sevinç ve Gülçin Kültür Şahin'in üstlendiği Kırmızı Oda'da bu hafta bir ayrılık yaşanacak. Hikayesi ile derinden etkileyen Nazlı karakterine hayat veren Pınar Deniz diziden ayrılıyor.

Binnur Kaya'nın Doktor Hanım'a hayat verdiği Kırmızı Oda dizisinde Aslıhan Gürbüz, Erkan Petekkaya ve Pınar Deniz'in hikayeleri ilgiyle izleniyor.

Haberin Devamı

Özellikle Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakterinin herkes tarafından çok sevilmesi, ünlü oyuncu ile sözleşmenin de uzamasını sağladı. Fakat bir oyuncu, bu akşam yayımlanacak yeni bölümle Kırmızı Oda'ya veda edecek.

Kırmızı Oda'ya 23. bölümde Nazlı karakteriyle dahil olan ve kısa zamanda hikayesiyle büyük ilgi çeken Pınar Deniz, 29. bölümde son kez dizide yer alacak.

Öte yandan Nazlı'nın, içindeki öfkeden sonunda kurtulup Haluk'la (Yılmaz Kunt) mutlu olmaya karar verdiği anlar da izleyicileri derinden etkileyecek.

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Fahri'nin hayatına nasıl girdiğini, kızı ve kendisi için yaptığı iyilikleri Doktor Hanım'a anlatırken; Fahri'nin söylediği sözler ise Kumru'yu çok şaşırtır.

Haberin Devamı

Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım'ın tavsiyeleriyle içindeki öfkeden kurtulup tek başına yeni bir hayat inşa eder. Haluk, Nazlı'daki bu değişimi görüp ondan etkilenir.

Sadi (Erkan Petekkaya), Mehmet'le birlikte bir çete liderinin eline düştükten sonra başlarına gelenleri Doktor Hanım'la paylaşır.