Magazin Kuruluş Osman'da dengeler değişti

Kuruluş Osman'da dengeler değişti

Paylaş
Kuruluş Osman'da dengeler değişti

atv ekranlarında her hafta çarşamba günleri izleyicisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisi kadrosuna dahil ettiği usta isimler Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit ile daha da güçlendi. 29. bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı için heyecanla bekleyen izleyiciler Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı için aramaları hızlandırdı. Peki Kuruluş Osman 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

atv'nin sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’, 29’uncu bölümüyle Total ve ABC1 kategorilerinde reytingin zirvesinde yer alarak çarşambanın en çok izlenen yapımı olan dizide; Osman Bey kendisine kurulan tuzaktan Kumral Abdal’ın yardımıyla kurtulurken, Savcı Bey’in Kayı Obası’na gelişi dengeleri değiştirdi. Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce Kuruluş Osman 29. bölümde neler olmuş bir bakalım...

Haberin Devamı

Sosyal medyada da ilk sıralarda yer alan ‘Kuruluş Osman’ın 29’uncu bölümünde; babası Ertuğrul Bey’le buluşmak için obadan ayrılan ve tuzağa çekilen Osman Bey, yaralı kurtulduğu saldırının ardından Kumral Abdal’ın yardımıyla gücünü toplamayı başardı.

Nikola ve Flatyos, savaş esirlerini kurtarabilmek için Kayı Obası’na gelip Ertuğrul Bey’in huzuruna çıkarken, Savcı Bey eşi Lena ile birlikte obaya geldi.

Ertuğrul Bey’in sürpriz biçimde Yavlak Hasan’ı ziyarete gittiği 29’uncu bölümün en çok konuşulan sahnesi Ertuğrul Bey ve Aksakallı buluşmasıydı. Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit’i buluşturan bu sahne, izleyiciyi derinden etkiledi.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, 21 Ekim akşamı ekrana gelecek Kuruluş Osman'ın 30. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

İşte Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı