Magazin MasterChef 2022 ne zaman başlıyor, bugün mü? MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?

MasterChef 2022 ne zaman başlıyor, bugün mü? MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?

Paylaş
MasterChef 2022 ne zaman başlıyor, bugün mü? MasterChef Türkiye jürisinde kimler var?

MasterChef 2022 TV8 ekranlarında 6. Sezonuyla yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor All Star’ın sona ermesinin ardından gözler şimdi fenomen yarışma MasterChef’e çevrildi. Birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı yarışmada, yarışmacılar önce ana kadroya girebilmek için sonra da şampiyonluk için yarışacak. Peki, MasterChef 2022 ne zaman başlıyor, bugün mü? MasterChef Türkiye jürisinde kimler var? İşte detaylar…

MasterChef 2022 için geri sayım başladı. TV8 ekranlarının en lezzetli yarışmasında yarışmacılar hünerlerini sergileyecek, jüri üyeleri yarışmacıların yemeklerine puan verecek. Yarışmanın fragmanları günlerdir ekranlarda dönerken hayranları ise MasterChef 2022 ne zaman başlıyor, bugün mü? MasterChef Türkiye jürisinde kimler var? araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

MASTERCHEF 2022 NE ZAMAN BAŞLIYOR, BUGÜN MÜ?

Her sezon milyonlarca ilzeyici tarafından takip edilen TV8’in sevilen yarışması MasterChef bugün yani 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de ekranlardaki yerini alacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

Bu yıl 6. sezonuyla seyircinin karşısına çıkmaya MasterChef Türkiye’de yarışmacılar kadar jüri üyeleri de sevilerek takip ediliyor. Yarışmanın ilk sezonunda Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani jüri üyeliği yaparken, 2019 yılında jüri üyelerinde bir değişiklik oldu ve Hazer Amani’nin yerine İtalyan Şef Danilo Zanna MasterChef Türkiye’nin jüri kadrosuna dahil oldu.

Bu sezon Şef Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef Türkiye’den ayrılacağı söylentileri çıksa da yarışmada böyle bir ayrılık yaşanmadı. MasterChef Türkiye 2022’nin jüri üyeleri yine Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oldu.

Haberin Devamı