Magazin MasterChef 8. yarışmacı belli oldu! MasterChef 2022 ana kadroya kim girdi?

MasterChef 8. yarışmacı belli oldu! MasterChef 2022 ana kadroya kim girdi?

Paylaş
MasterChef 8. yarışmacı belli oldu! MasterChef 2022 ana kadroya kim girdi?

MasterChef 2022 yarışmasında ana kadro heyecanı devam ediyor. Yarışmada ilk 7 isim belli olmuştu, gözler 8. yarışmacıya çevrildi. MasterChef Türkiye'de iki aşamalı oyun sonunda başarılı olan ana kadroya adını yazdırıyor. Peki, 9 Ağustos MasterChef'te kazanan kim oldu? MasterChef'Te ana kadroya dahil olan 8. finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadroya giren yedinci isim dün akşam belli olmuştu. Büşra ana kadroya dahil olduktan sonra Bu akşam MasterChef'te yukarı kim çıktı? sorusu yanıt arıyor. MasterChef'in 2022 kadrosunda ilk Metin, ikinci Gamze, üçüncü Onur, dördüncü Çağatay olarak ana kadro şekillenmişti. Ayrıca Şeyma ve Melih'te önlüklerin sahibi olmuştu. Peki ama MasterChef'Te bu akşam ana kadroya kim katıldı?

Haberin Devamı

MASTERCHEF 8. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de finalist olmak hayalleri için birbirinden iddialı 16 isim persormans sergileyeme devam ediyor. İlk 7 isim netleşti ve kadroya katılacak diğer yarışmacılar bekleniyor.

9 Ağustos Salı akşamı MasterChef'te yarışmacı adayları ilk aşamada aşure tatlısı yaptı ve ilk 6'ya giren isimler; Rağde, Vural, Rukiye, İbrahim, Erkan ve Fatma Nur oldu. İkinci aşamada da finalist adayları sardalya balığı ile yaratıcı tabaklar yaptı. Kazanan ve ana kadroya giren Fatma Nur oldu.

MASTERCHEF 2022 ANA KADRO YARIŞMACILARI

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih ve Büşra.