Magazin MasterChef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

MasterChef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Paylaş
MasterChef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Burak Kaya MasterChef Türkiye’nin 13. yarışmacısı olarak ana kadroya katıldı. Yaptığı yemekler kadar yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken Burak Kaya’nın birçok reklam filminde oynadığı biliniyor. Peki, MasterChef Burak Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte MasterChef’in 13. yarışmacısı hakkında detaylar…

MasterChef Türkiye’de ana kadro heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacıların tüm hünerlerini sergilediği seçmelerde ana kadroya seçilen 13. isim Burak Kaya oldu. MasterChef Burak Kaya, oyunculuk hayatını ardından yedi yıl sonra yemek macerasına yeniden döndüğünü ifade ediyor. İşte MasterChef Türkiye’nin 13. Yarışmacısı Burak Kaya hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

BURAK KAYA KİMDİR?

MasterChef Burak Kaya yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Ara verdiği yemek macerasına 7 yıl sonra dönüş yaptığını belirten Burak Kaya, 15-20 civarında reklam filminde oynamasının yanı sıra Hollywood’da da küçük bir rol aldığını kaydetti.

Burak Kaya ilk turda kaya levreği yapmış ve şeflerden evet oyu alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

İkinci turda İrem ve Nuray ile eşleşen Burak, Mehmet, Danilo ve Somer Şef’in istediği deniz mahsullü pilakiyi rakiplerinden daha iyi hazırlayarak ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan ilk olarak Ali nazik hazırlamaları istendi. Burak Kaya en iyi tabağı hazırlayan yarışmacılar arasında yer aldı ve yaratıcılık turuna katıldı. Burada da “Armut” ana ürünüyle yaratıcı tabaklar hazırlayan yarışmacılar arasından, ana kadroya seçilen isim Burak Kaya oldu.

Haberin Devamı