Magazin MasterChef Hasan kimdir? Mavi takımın kaptanı Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Hasan kimdir? Mavi takımın kaptanı Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
MasterChef Hasan kimdir? Mavi takımın kaptanı Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli?

Hasan Biltekin, MasterChef 2021’in iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. İlk turda Somer Şef’ten hayır oyu alan yarışmacı sonraki turlarda performansını artırarak ana kadroya katılmaya hak kazanmıştı. MasterChef Hasan, 4 Ekim Pazartesi akşamı oynanan kaptanlık oyununda mavi takımın kaptanı oldu. Peki, MasterChef Hasan Biltekin kimdir? Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar…

MasterChef Hasan Biltekin, geçtiğimiz yıl da yarışmaya katılmış, ilk turda üç evet almıştı. Ancak annesinin hatalığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan başarılı yarışmacı bu yıl ana kadroya girdi. Son yapılan kaptanlık oyununda mavi takımın kaptanı olmayı başarmasının ardından yarışmanın takipçileri MasterChef Hasan Biltekin kimdir? Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli? araştırması yapmaya başladı...

Haberin Devamı

HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

MasterChef Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirli. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan Hasan Biltekin, liseden bu yana yemek sektörüyle uğraştığını söyleyen belirtiyor.

Nevşehir Belediyespor’un mutfağında şeflik yapan Masterchef Hasan, bugüne kadar katıldığı farklı yemek yarışmalarından birçok madalya ve kupaları var.

Hasan Biltekin, geçtiğimiz yıl Masterchef Türkiye yarışmasına katılıp 3 evet almasına rağmen, annesinin rahatsızlığı sebebiyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

MasterChef Hasan Biltekin yarışmanın ilk turunda hazırladığı piramit tavuk yemeğinden Somer şeften hayır oyu alsa da Danilo ve Mehmet şefin evet oyuyla bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Üçlü düellolarda Yiğit ve Oğuzhan ile eşleşen Hasan Biltekin, hazırladığı balık çorbası ile üst tura çıkan isim oldu.

Haberin Devamı

Masterchef 2021 ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenilen astarlı sütlacı en iyi yapan isimlerden biri olan Hasan Biltekin, yaratıcılık turuna katılmaya hak kazandı. Bu turda yarışmacılardan demirhindi kullanılan bir yaratıcılık tabağı hazırlamalarını istedi. Hasan demirhindili bonfile ile rakiplerini geride bırakarak ana kadroya katılmaya hak kazanan isim oldu.

Hasan Biltekin MasterChef Türkiye 2021’de mavi takım içerisinde yer alıyor.