Magazin MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kıvanç Karadeniz ne iş yapıyor, Instagram hesabı ne?

MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kıvanç Karadeniz ne iş yapıyor, Instagram hesabı ne?

Paylaş
MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kıvanç Karadeniz ne iş yapıyor, Instagram hesabı ne?

Kıvanç Karadeniz MasterChef Türkiye’de ana kadroya girmeye hak kazanan 16. yarışmacı oldu. Rakiplerinin arasından sıyrılarak adının yazılı olduğu MasterChef önlüğünü giymeyi başaran yarışmacı TV8 izleyenlerinin de dikkatini üzerine çekti. Peki, MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kıvanç Karadeniz ne iş yapıyor, Instagram hesabı ne? İşte genç yarışmacı hakkında detaylar…

MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren 16. yarışmacı Kıvanç Karadeniz, yarışmanın ilk etabında hazırladığı arpa şehriyeli kuzu karski ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. Son olarak domates ara ürünüyle hazırladığı yemeği en başarılı tabak seçilen yarışmacı hakkında MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı ne? araştırmaları da yoğunluk kazandı...

Haberin Devamı

KIVANÇ KARADENİZ KİMDİR?

MasterChef Türkiye’ye İstanbul’dan katılan Kıvanç Karadeniz 31 yaşında. 7 yıldır sektörde çalışan başarılı yarışmacı şu an İstanbul Yeniköy’de bir restoranın yardımcı mutfak şefi olarak görev yapıyor.

Kıvanç Karadeniz MasterChef Türkiye’nin ilk etabında arpa şehriyeli kuzu karski yapmış, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet alarak bir üst tura yükselmişti.

Düellolarda Enes ve Mehmet ile eşleşen Kıvanç Karadeniz, şeflerin istediği islim kebabını en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı oldu ve ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

MasterChef Kıvanç ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenilen kalamar dolmasını en iyi hazırlayan 7 yarışmacıdan biri olarak bir üst tura yükseldi.

Yaratıcılık turunda domates ana ürünü ile en iyi tabağı hazırlayarak Cenkay ile son ikiye kalan Kıvanç Karadeniz, gecenin sonunda ana kadroya katılan isim oldu…

Haberin Devamı

KIVANÇ KARADENİZ’İN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Kıvanç Karadeniz Instagram’da @ kivanckaradeniz kullanıcı adıyla yer alıyor. 3 bin 351 takipçisi bulunan genç yarışmacı sosyal medya hesabında özel hayatını ve yaptığı yemekleri paylaşıyor.