Magazin Masterchef'te kim elendi? 19 Aralık 2021 Masterchef elenen isim belli oldu

Masterchef'te kim elendi? 19 Aralık 2021 Masterchef elenen isim belli oldu

Paylaş
Masterchef'te kim elendi? 19 Aralık 2021 Masterchef elenen isim belli oldu

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Pazar akşamı ekrana gelen yarışmanın yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşandı. Peki Masterchef'te bu akşam kim elendi? İşte, 19 Aralık 2021 Masterchef elenen isim....

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Pazar akşamı ekrana gelen yarışmanın yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşandı.

Haberin Devamı

Peki Masterchef'te bu akşam kim elendi? İşte, 19 Aralık 2021 Masterchef'te hayallerine ve yarışmaya veda eden isim...

MASTERCHEF'TE HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu akşam yeni bir eleme heyecanı yaşandı.

Mert, Araz, Eren isimlerinden birisi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin oylaması sonucunda yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Peki, MasterChef'te en son bölümde kim elendi?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

İki takım arasından kaybeden takımın potaya gönderdiği üç yarışmacı pazar akşamı yarışmada kalmak için mücadele etti. Araz, Eren ve Mert, jürinin kendilerinden istediği kakule ile yaratıcı lezzetleri çıkarmak için üstün çaba sarf etti. Tadımın ardından jüri oylaması ile Araz ve Mert 17 puanla berabere kalırken Eren ise ilk turun birincisi oldu.

Haberin Devamı

İkinci turda da Danilo Zanna'nın imza tabağını çıkaran üç ismin yemekleri oylandı. Mert toplam 35, Eren 45 ve Araz da 33 puan aldı ve böylece yarışmaya veda eden isim Araz oldu.

ARAZ: ELİMDEN GELENİ YAPTIM

Araz elendiğini öğrendikten sonra şu açıklamalarda bulundu:

Burada çok güzel bir serüven yaşadım. Gururlu bir noktadayım, güzel bir yere kadar getirebildim bence. Basit hataları herkes her zaman yapabilir. Elimden geleni yaptım. Mutfağı da bırakmayacağım.

MASTERCHEF ARAZ KİMDİR, NERELİ?

Araz Aknam, 30 yaşında ve İran Azerisi'dir. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Araz Aknam, İran'da 10 sene yaşamış. İnşaat mühendisi olan yarışmacının herhangi bir mutfak deneyimi olmamış.

Mutfağın onun için hobi olduğunu belirtse de hobilerini ciddiye aldığını belirtiyor. Küçük yaşlardan itibaren mutfakla ilgili olan yarışmacı, Los Angeles'ta sekiz sene yaşamış. Amerikan futbolu oynuyor.