Magazin Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma'ya çelme!

Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma'ya çelme!

Paylaş
Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma'ya çelme!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında kendine yer etmiş dizilerin ‘EN’leri ile huzurlarınızdayım. Bu haftanın en çok konuşulan dizileri arasında Masumiyet ve Camdaki Kız var. Kıyaslama yapmadan duramadık tabii. Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma'ya çelme takan iki dizimize bir bakalım! Televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan; biraz yüreklerimize biraz da ruhumuza dokunan, kimi zaman güldüren kimi zaman da ağlatan ama en önemlisi duygularımıza sihirli bir değnek gibi dokunan dizilerin sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerini gururla sunarım… Sloganımız “Dizin kadar konuş” olsun😊 İşte bu haftanın “En”lerinin Twitter’daki yansımaları… Elif Demirtaş Bilir / elif.demirtas@posta.com.tr

Çarşamba akşamı ekrana gelen diziler arasındaki müthiş rekabet reytinglere de yansıyor. Bu hafta çarşamba günü Kuruluş Osman, Masumiyet, Doğduğun Ev Kaderindir dizileri izleyicisiyle buluştu. Total ve AB izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman göğüslerken Masumiyet Total'de yedinci sırada AB'de ikinci sırada günü tamamladı. Doğduğun Ev Kaderindir ise Total'de ilk onda kendine yer bulamazken AB grubunda yedinci sırada kaldı. Ancak sosyal reytinglerdeki oranlar şaşırttı.

Haberin Devamı

Uzun süredir reytinglerde düşüşte olan Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında bu hafta 64 bin 631 iletiye konu olarak günü lider tamamladı. Masumiyet 33 bin 458 iletiyle ikinci olurken Kuruluş Osman 12 bin 857 iletiye konu olarak günü üçüncü sırada kapattı.

Bir çelme Yasak Elma'ya!

Yasak Elma bildiğiniz üzere entrikaların ardı arkası kesilmeyen pazartesi akşamlarının eğlenceli dizilerinden biri. Şahika ve Ender entrika kraliçeleri... Yalnız bu iki karaktere büyük bir rakip geldi. Masumiyet dizisinde Hülya Avşar'ın hayat verdiği Hale karakteri şeytana papucunu ters giydirdi. 9 bölümdür ekrana gelen Masumiyet'in yayınlanan son bölümünde İsmail Ilgaz karakteri ağızları açık bıraktı. Meğer "Asıl entrikacı İsmail'miş" demekten alıkoyamadık kendimizi.

Haberin Devamı

Son bölümde Ela’yı dövdükten sonra arabadan atılma sahnesi, gecenin en çok konuşulan sahnelerinden oldu. Çok kısa bir sahne görünmesine rağmen Ela'yı arabadan atan kişinin İsmail olduğu gece boyunca konuşuldu:

  • Her şeyi yapan İsmail miydi yani? Tam da tahmin ettiğimiz gibi
  • “Babana bile güvenmeyeceksin”deki babayı bulunuz
  • Vay arkadaş meğer narsist buymuş
  • Ela’yı yola atan İsmail’miş, İlker’e sürekli bağırıp çağırmasında bir şey vardı zaten, sanırım bunun adı suçluluk psikolojisi. O gece kim bilir daha kimler oradaydı..
  • İsmail bundan sonra en büyük düşmanımız ve mili piskopatımız sensin

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın'ın paylaştığı Masumiyet 10. bölüm fragmanı için buyurunuz!

İsmail'e karanlık yollar!

Babasıyla bağlarını koparan İlker Ilgaz'a bir darbe de Ela’dan geldi. Ela'nın heyet raporu bu haftaya damga vuran diğer gelişme oldu. Bahar ve Harun’un iş birliği Ilgaz cephesini yerle bir ederken olay gecesinin sarsıcı gerçeği de artık gün yüzüne çıkmaya başladı.

Yasak Elma'da ayrılık!

Entrikalarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosundaki değişiklikleriyle de gündemden düşmeyen Yasak Elma yine bir ayrılık haberiyle gündemde!

Başrollerini Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam'ın oynadığı dizide Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya'nın bu hafta veda edeceği konuşuluyor. Yeni bölüm fragmanında Cansu'nun yapacağı silahlı baskın sahnesinin nasıl biteceği merakla beklenirken bir kişinin öleceği ve bir karakterin de yaralanacağı bilgisi geldi. Ender mi Şahika mı ölecek derken gelen son bilgiler Cansu'nun öleceği yönünde.

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı

İkinci çelme Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'sine!

Masumlar Apartmanı'nın kötü annesi Hasibe çocuklarına yaptıklarıyla hayrete düşürürken Camdaki Kız dizisinin annesi Feride hanım izleyicide şok etkisi yarattı. Korseyi sıkı sıkı bağlarken nefesi kesilen Nalan, izleyicinin de nefesini kesti. Anlayacağınız Hasibe'ye Feride çelmesi geldi.

Haberin Devamı

Çocuklarına kötü davrandığı için izleyicin yerden yere vurduğu Hasibe ile ilgili fikrimiz Feride'yi tanıyınca değişti; en kötüsü o değilmiş. Feride Nalan'a yaptıklarıyla rekora koşarken, Hasibe'yi de geride bıraktı.

Twitter'da Feride'ye tepkiler:

  • En kötüsü de hikayenin gerçek olması ve bir kadının bir yerlerde bunları gerçekten yaşamış olması
  • Kızının bedenini, bu kadar düşüneceğine ona yaşattığın acıları, çocuğun yaşadığı travmaları düşünseydin keşke!
  • Gördüğünüz tüm kötü karakterleri unutun, bundan ruh hastası bundan beter bundan takıntılı bundan kötü bir karakter görmedim
  • Rüya gördüğü için kıza bağırıp bir daha görmeyeceksin deyip kızı mı azarladı o??
  • Valla çok ruh hastası gördüm, lakin böylesini ilk defa görüyorum..
  • Tamam en çok sen annesin!

  • Nalan’ın göz yaşlarında boğulursun umarım Feride
  • Kızın üstüne kara basan gibi çöktün be kadın..
  • Kadının yüzünü görünce nefesim kesiliyor tahammül edemiyorum
  • Feride karabasan gibi kadınsın ama ya
  • Hasibe'ye rakip geldi.
  • Ülkedeki su sıkıntısının tek sebebi bu kadın.

Yayınlanan son bölümde bir magazincinin çektiği Sedat ve Cana'nın fotoğrafları Sedat'a pahalıya malolurken, gazetede fotoğrafları gören Nalan'ın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı

4. bölüm özeti şöyle;

Sedat'ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansımıştır. Bunu öğrenen Nalan büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride'ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat'ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan'ı evlenmeye ikna edebilecek mi?

Haberin Devamı

Bu detay çok konuşuldu

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı dizisi Camdaki Kız'da Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırırkenı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan ile ilgili ortaya çıkan detay ise ağızları açık bıraktı. Sosyal medyada da çok konuşulan bu detay daha önce fark edilmemişti.

Ekran macerasına bomba gibi bir giriş yapan Kanal D'nin ses getiren dizisi Camdaki Kız'ın Nalan'ı ile Kate Middleton arasındaki inanılmaz benzerlik çok konuşuldu. Nalan'ın dizideki kıyafetlerine bakıldığında Kate Middleton ile Nalan'ın benzerliği inkar edilemez derecede. Ayrıca sadece kıyafetleri değil duruşu da aynısı diyebiliriz.

Kıyasıya rekabet

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın üçüncü bölümü yine ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

22 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs, Mucize Doktor dizilerinin kıyasıya rekabetinde Total'de Bir Zamanlar Çukurova birinci sırada, AB'de ise liderlik koltuğuna Camdaki Kız oturdu.

22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşımları karşılaştırıldığında ise, Mucize Doktor 40 bin 905 iletiye konu olarak günü lider tamamladı. 38 bin 56 iletiye konu olan Alev Alev ikinci sırada yer alırken, Camdaki Kız 27 bin 943 iletiyle geceyi 3. sırada kapattı.

Günü değişti

Star TV ekranlarında değişiklik! Sefirin Kızı'nın günü değişti. Star Tv'nin yeni dizisi Kağıt Ev pazartesi akşamı yayınlanırken Sefirin Kızı'nın yeni günü salı oldu.

Sefirin Kızı dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in yer aldığı dizinin yayın gününün değişmesi bakalım dizinin reytinglerini nasıl etkileyecek

Masumlar Apartmanı karıştı

oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah yer aldığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel'in diziden ayrıldığı düşünülürken 30. bölümde yeniden ortaya çıkması hayranlarını sevindirdi.

Han’ın kazan dairesine kilitlediği kişinin ortaya çıkmasıyla Han'ın yaptıkları ve bundan sonra yapacakları izleyiciyi tedirgin etti. Akşamları çöp toplamaya çıkan, gereksiz her şeyi alıp biriktiren Han'la ilgili daha neler göreceğiz bakalım. Naci'nin de söylediği gibi Han sevginin iyileştiremeyeceği kadar hasta bir kişilik mi?

Han'in psikoloğa gitmesiyle de düğümler birer birer çözülmeye başladı. Bu gelişmelerle birlikte Masumlar Apartmanı İlerleyen bölümlerde izleyiciyi daha da çok şaşırtacağa benziyor.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı

Zirve yarışı

Salı akşamı ekranda olan Masumlar Apartmanı, EDHO, Baraj, Hekimoğlu ve Sefirin Kızı arasındaki reyting rekabetinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Total'de günü lider tamamladı AB grubunda ise Masumlar Apartmanı birinciliği kaptırmadı.

Sosyal reytinglere baktığımızda yayın günü değişen Sefirin Kızı 159 bin 420 iletiye konu olarak günü lider tamamladı. Hekimoğlu 27 bin 666 iletiyle ikinci sırada ve Masumlar Apartmanı 20 bin 948 iletiye konu olarak üçüncü sırada günü bitirdi.

Kırmızı Oda'ya Melisa Aslı Pamuk!

TV8 ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda yeni hikayeleriyle izleyiciyi derinden etkilemeye devam ediyor.

Usta oyuncu Uğur Yücel ve Itır Esen'in ardından Melisa Aslı Pamuk da dizinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Şehrazat karakterini canlandırıyor.

Kırmızı Oda Şehrazat kim?

30-35 yaşlarında oldukça çekici ve güzel bir kadın olan Şehrazat, kanun sanatçısıdır. Annesi İranlı babası Türk'tür. Baba hasreti çeker ve çocukluğundan beri baba figürü hayaliyle büyümüştür. En çok ihtiyacı olan şey ise güvendir ve Şehrazat bu güveni Vahit'ten alıyor

Hafta sonu Kardeşlerim izleniyor

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor.

Cumartesi akşamı ekrana gelen Kardeşlerim, Gönül Dağı, Savaşçı ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin galibi Total'de Kardeşlerim olurken AB grubunda birinciliği Gönül Dağı'na kaptıran dizi sosyal reytinglerde 37 bin 325 iletiyle günü ikinci olarak tamamladı. Birincilik ise 40 bin 453 iletiyle Savaşçı dizisinin oldu.

Berk Ali Çatal kadroda

Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dizinin 24 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen 10. bölümünde seyircinin karşısına çıkan Berk Ali Çatal, Tolga karakterine can verdi.

Kardeşlerim 11. bölüm fragmanı