Magazin Masumlar Apartmanı'nda dengeler değişiyor!

Masumlar Apartmanı'nda dengeler değişiyor!

Paylaş
Masumlar Apartmanı'nda dengeler değişiyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı son bölümüyle yine çok konuşuldu. Masumlar Apartmanı 19. bölümde İnci'nin Han'dan ayrılması beklenirken Gülben'in konuşması karşısında duyarsız kalamayan İnci eve ayak bastı. Bundan sonra olacaklar ise heyecanla bekleniyor. Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı sevilen dizi Masumlar Apartmanı 19. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı 19. bölüm izleme linki ve detaylar haberimizde.

Salı akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin ortadan kaybolmasının ardından Han'ın düştüğü duruma kayıtsız kalamayan Gülben harekete geçti. İnci Han'dan boşanmaya karar vermişken bölüm sonunda İnci'nin eve dönüşü dengeleri bir anda değiştirdi. İşte “Masumlar Apartmanı 19. Bölüm izleme” linki detayları..

Haberin Devamı

Başrollarinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı dizi salı akşamlarının en çok izlenen yapımı olurken bu salı da Twitter'da da en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Tansel Öngen'in hayat verdiği Naci'nin kızına vedası da izleyiciyi duygulandırdı.

  • "Diğer çocuklar büyürken, sen yaşanacaksın. Erken yaşta dinlemeye başlayacaksın Sezen'i. Cemal Süreya okuyacaksın;

-Sizin hiç babanız öldü mü?

Benim öldü.

Babamdan ummazdım bunu.

Kör oldum.

Acıya bağışıklık kazanacaksın, gidenlere el sallayacaksın."

  • "Diğer çocuklar büyürken sen yaşlanacaksın, herkesten önce başlayacaksın Sezen dinlemeye.

Cemal Süreya canını okuyacak."

Naci Ataç

  • "Sana kırgın olduğum için değil kırgın kalacağım için canım yanıyor ..."
  • "Sana baba yadigarı bir acı bırakacağım. Bağışıklığın olacak acıya"
  • Herkes teker teker teker inerken merdivenlerden, sen yokuş aşağı koşacaksın...

Gülben gönülleri fethetti

Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakteri de her hafta olduğu gibi hem diziye hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Masumiyeti ve sempatikliğiyle izleyicinin gönlünde taht kuran Gülben hakkında yapılan yorumlar da şöyle:

  • Bir Gülben atasözü der ki "Bozuk para gibi harcıyorsunuz AŞKI be"
  • "... Kalple oyun olmaz, hele ki kırık bir kalple. Günah. Ha ama diyorsan ki, 'Ben onu severim onda sıkıntı yok, ben sizi sevmiyorum' diye; haklısın... Ama biz o evde birbirini seven iki kişi görürsek, bize de iyi gelir belki..."

Gülben.

  • Yüreği güzel insanların verdiği huzur fazlasıyla yeter.
  • Gülben harika konuştu yalnız.
  • “Belki biz de o evde birbirini seven iki insan görürsek biz de değişiriz belki Han’a iyi geldiğin gibi bize de iyi gelirsin belki.”
  • Merve Dizdar ve muhteşem oyunculuğu...

Masumlar Apartmanı 19. bölüm özeti

Han, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder.

Haberin Devamı

Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar. Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.

Masumlar Apartmanı 19. bölüm izleme linki