Magazin Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı?

Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı?

Paylaş
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı?

Merve Dizdar, dün sosyal medya sayfasından Gürhan Altundaşar ile olan ortak arkadaşlarını takipten çıkarmıştı. Merve Dizdar’ın bu hamlesi akıllara ayrılık iddialarını getirdi. Merve Dizdar, şimdi ise bir açıklama yaparak Gürhan Altundaşar ile ilişkilerini bitirdiğini belirtti. Böylece, “Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı?” sorusuna cevap gelmiş oldu.

Masumlar Apartmanı isimli dizide ‘Gülben’ karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan Merve Dizdar, dizinin bitimiyle sevenlerine sürpriz yaparak ‘Kırmızı Oda’ isimli diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı. Yoğun iş temposu yaşan Merve Dizdar’dan üzücü bir haber geldi. İlk önce eşinin arkadaşlarını sosyal medya sayfasından takipten çıkan oyuncu Merve Dizdar, şimdi ise Instagram sayfasından bir açıklama yaparak ayrılık iddialarını doğruladı. Peki, Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar neden ayrıldı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

MERVE DİZDAR NEDEN EŞİNDEN AYRILDI?

Herkes Merve Dizdar’ın eşi Gürhan Altundaşar’dan neden ayrıldığı sorgulamaya başladı.

Merve Dizdar, Instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak ayrılığının nedenini açıkladı. Merve Dizdar, yaptığı paylaşımına ise şu notu düştü, “Magazin bilmiyorum. Anlamam da bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat, bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yaşamadık kimseyle, sadece bitti… Rica ediyorum.”

MERVE DİZDAR FOTOĞRAFLARA KIYAMADI

Merve Dizdar, yaptığı ayrılık açıklamasıyla, bir anda sevenlerini şoke etti. Dizdar, eşinin arkadaşlarını takipten çıksa da Gürhan Altundaşar’ı takipten çıkmadı ve mutlu anlarına tanıklık eden fotoğraflarını sosyal medya sayfasından silmedi.

Haberin Devamı