Magazin Mihriban Hurmacı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Futbolcu Özer Hurmacı ile neler yaşadı?

Mihriban Hurmacı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Futbolcu Özer Hurmacı ile neler yaşadı?

Paylaş
Mihriban Hurmacı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Futbolcu Özer Hurmacı ile neler yaşadı?

Mihriban Hurmacı, sosyal medyada paylaştığı darp görüntüleri ve magazin programlarına yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini koruyor. Futboldu Özer Hurmacı ile boşanma aşamasında olan Mihriban Hurmacı’nın ifadelerinin ardından futbolcu eşi göz altına alınmıştı…

Mihriban Hurmacı 2015 yılında futolcu Özer Hurmacı ile dünya evine girdi ve çiftin üç çocukları dünyaya geldi. Özer Hurmacı, eşinin Astroloji ile fazla ilgilendiğini öne sürerek boşanma davası açarken, Mihriban Hurmacı’nın eşi tarafından darp edildiğini öne sürmesi ve bu görüntüleri paylaşması Emniyet güçlerini harekete geçirdi…

Haberin Devamı

MİHRİBAN HURMACI KİMDİR?

Mihriban Hurmacı, Almanya’da doğup büyüdü ve eğitimini ekonomi üzerine aldı. 2015 yılında Özer Hurmacı ile Trabzon’da evlenen Mihriban Hurmacı’nın bu evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor.

ÖZER HURMACI KİMDİR?

20 Kasım 1986 tarihinde Kassel'de dünyaya gelen Özer Hurmacı Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in yeğenidir Bir dönem Trabzonspor, Fenerbahçe ve Bursaspor’da top koşturan Hurmacı, 2007-2008 sezonu ortasında, Galatasaray'la sezon sonu için anlaştı fakat daha sonra Galatasaray'ın, sözleşme şartlarını yerine getirmemesi nedeniyle protokolü iptal edildi.

2004-2005 sezonunda Ankaraspor altyapısında oynayan Özer Hurmacı, PAF Liginde 24 maçta 5 gol attı. Ertesi sezon kiralık olarak gönderildi bir sezon sonra yeniden Ankaraspor'a döndü. Ankaraspor formasıyla 3 sezon Süper Lig'de mücadele eden Huracı 69 maçta 5 gole imza attı.

Haberin Devamı

Özer Hurmacı’nın 15 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfasında Fenerbahçe (futbol takımı) kadrosuna transfer olduğu kaydedildi. 22 Haziran 2009 tarihinde de Fenerbahçe Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe formasını giyerken ilk gollerini 23 Aralık 2009 tarihinde oynanan Türkiye Kupası grup maçında Altay takımına karşı atan Özer Hurmacı, Süper Lig'deki ilk golünü ise Denizlispor'a karşı attı. 2011-12 sezonunda ise Mersin İdman Yurdu'na 45 metreden attığı gol yılın golü seçildi. 2005 yılında 2 kez U-20 formasını giyen başarılı futbolcu, 2006-2008 yılları arasında ise U-21 formasını 18 kere giydi ve 1 gol kaydetti. 2007 yılında 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemesi maçı olan Türkiye-Norveç maçında A Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Avrupa 2012 grup eleme maçları kadrosuna dahil edildi.

MİHRİBAN HURMACI FUTBOLCU ÖZER HURMACI İLE NELER YAŞADI?

Mihriban Hurmacı'nın sosyal medyaya paylaştığı darp görüntüleri gündeme damga vurdu.

Özer Hurmacı geçtiğimiz aylarda ‘Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor’ diyerek Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açmıştı. Mihriban Hurmacı da karşı dava açarak eşinin kendisini darp ettiğini öne sürdü.

Bir magazin konuşan Mihriban Hurmacı, "Dün akşam saat 21.00’da Özer’in cep telefonunda başka kadınlara ait mesajlar ve fotoğraflar gördüm. Bu yüzden tartışmaya başladık. Beni bir odaya çekerek ellerime, yüzüme vurmaya başladı. Kafamı camlara vurdu, “Seni gebertirim” diyerek tehditte bulundu. Kendimi dışarıya zor attım” ifadelerini kulandı. Emniyet güçleri iddiaların ardından harekete geçerek, Özer Hurmancı'yı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle ‘çekişmeli’ olarak boşanma davası açmıştı. Eşinin sürekli Astroloji ile ilgilendiğini iddia eden Hurmacı, “Astroloji haritasına bakıp onu aldattığımı söylüyor” ifadelerini kullanmıştı.