Magazin ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman? Müge Anlı ne zaman başlayacak?

ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman? Müge Anlı ne zaman başlayacak?

Paylaş
ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman? Müge Anlı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı hayranlarının son günlerde en çok merak ettiği konu yeniden ne zaman ekranlara döneceği oldu. Bu sezon 15. Sezon ile ATV ekranlarında yerini alacak olan Müge Anlı sezon finalinde evleneceğini açıklamış ve bir anda damat Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte ülke gündemine oturmuştu. Ünlü sunucu sosyal medya hesabı üzerinden  ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağını duyurdu…

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı birçok cinayetin çözülmesine yarımda bulunurken aynı zamanda kayıpları da ailesine kavuşturmaya devam ediyor. 14 sezon boyunca sabah kuşağına damgasını vuran Müge Anlı Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Fenomen sunucu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihini açıkladı…

Haberin Devamı

ATV’DE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sezon finali yapmadan önce evlenme kararı aldığını canlı yayında açıklayan ünlü sunucu yaklaşık iki ay aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Emniyet mensubu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile açıklamasının hemen ardından nikah masasına oturan Müge Anlı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon tarihini takipçilerine duyurdu.

Yapılan paylaşıma göre ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Ağustos Pazartesi günü yeni sezona başlangıç yapıyor…

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973’te İstanbul’da doğan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisans eğitimini tamamlamasının ardından, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi’nde Hukuk üzerine yapmıştır.

Haberin Devamı

1993 yılında evlendiği eşi gazeteci Burhan Akdağ’dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, televizyon kariyerine magazin alanından giriş yapmıştır.

Ekranlarda ilk olarak Kanal D’de yayınlanan Dobra Dobra isimli programlara adım atan Müge Anlı’nın bu programdaki partneri magazin camiasının tanınmış ismi Şenay Düdek olmuştur.

Müge Anlı, yalnızca magazin dünyasına ilişkin gelişmeleri ele alan ve olukça fazla takipçisi bulunan programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlarken, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programında edindiği sunuculuk deneyimini farklı alanlara taşıyan ünlü sunucu, ATV ekranında tek başına sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Eğitimini aldığı Hukuk konusundaki tecrübe ve bilgisini de kullanan Anlı, programında faili meçhul cinayetleri ve yakınlarını arayan insanları konu olarak ele almaktadır.