Magazin Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? Düğün yapacaklar mı? Düğün nerede olacak? Nikah şahitleri kimler?

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? Düğün yapacaklar mı? Düğün nerede olacak? Nikah şahitleri kimler?

Paylaş
Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? Düğün yapacaklar mı? Düğün nerede olacak? Nikah şahitleri kimler?

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun evlilik haberi ülke gündemine oturdu. Milyonlarca hayrana sahip güzel oyuncu canlı yayında evlilik kararı aldığını açıkladı ve müstakbel damat adayının da ismini verdi. Peki, Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? Düğün yapacaklar mı? İşte son zamanların en çok konuşulan evliliği hakkında ayrıntılar…

Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldığını açıklamıştı. Haberin ardından sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başlandı. Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun evliliğine dair detaylar da gelmeye başladı…

Haberin Devamı

MÜGE ANLI VE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU NE ZAMAN EVLENİYOR?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı 20 Haziran Pazartesi günü canlı yayında üst düzey emniyet mensubu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Çiftin 25 Haziran Cumartesi günü nikah mamasına oturacağı öğrenildi.

MÜGE ANLI VE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU DÜĞÜN YAPACAKLAR MI?

Bir magazin programında yer alan habere göre Müge Anlı yakın dostları Zuhal Topal ve Zahide Yetiş’in de katıldığı bir kına gecesi düzenledi. Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu 25 Haziran Cumartesi günü aile arasında gerçekleşecek sade bir törenle dünya evine girecek.

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin düğününe dair detaylar geldikçe haberimizde yer alacaktır. 

EVLİLİK KARARINI CANLI YAYINDA AÇIKLAMIŞTI  

20 Haziran Pazartesi sabahı canlı yayında izleyicilerine seslenen Müge Anlı; Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararını şu ifadelerle duyurdu:

Haberin Devamı

"Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum!

Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.

Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim."

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu emniyet teşkilatının başarılı ve tanınmış isimlerinden biri. Şinasi Yüzbaşıoğlu geçtiğimiz yıllarda Adana’da görev yapmıştı. İstanbul’dan Adana’ya tayin olduğunda önce kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğünde şube müdür yardımcılığını yürütmüş daha sonra ise asayiş şube müdürü olarak görev yapan Şinasi Yüzbaşıoğlu 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atandı.

Haberin Devamı

Adana doğumlu olduğu öğrenilen Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun doğrum gününün 10 Nisan ve 58 yaşında olduğu öğrenildi.