MagazinMüslüm Gürses vefatının 13. yılında kabri başında anıldı

Müslüm Gürses vefatının 13. yılında kabri başında anıldı

Müslüm Gürses vefatının 13. yılında kabri başında anıldı

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses, vefatının 13. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yüzlerce hayranı, dua etmek ve Kur'an-ı Kerim okumak için bir araya geldi. Anma programına Japonya'dan gelen bir hayran "Acıyla nota yapar gibiydi" derken, sevenleri "Unutmadık, unutturmayacağız" mesajı verdi.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013 tarihinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Müslüm Gürses için, 13’üncü ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma programı düzenlendi. Sanatçıyı anmak için mezarlığa gelen hayranları, dua ederek kabri başında Kur’an-ı Kerim okudu. Kalabalık, uzun süre ünlü sanatçının mezarı başından ayrılmadı. Anma programı yapılan duaların ardından sona erdi.

Haberin Devamı

'EN ACI GÜNÜMÜZ'

Müslüm Gürses’e benzerliği ile dikkat çeken Yılmaz Tunç, "Bugün değil biz her zaman buradayız. Acımız çok derin. Vefatından 13 yıl geçmesine rağmen unutmadık unutturmayacağız. Müslüm baba hep gönüllerde yaşayacak. Müslüm baba bize; sevgiyi, merhameti, aşkı ve vicdanı hissettiriyor. En acı günümüz. Akın akın insanlar geldi buraya" dedi.

Müslüm Gürses vefatının 13. yılında kabri başında anıldı

MÜSLÜM GÜRSES’İ ANMAK İÇİR JAPONYA’DAN GELDİ

Anma programı için Japonya’dan gelen Kadir Doğan, Müslüm Gürses’in acıyla nota yaptığını söyleyerek, " Buraya Müslüm Gürses’in anma programı için Japonya’dan geldim. Müslüm baba bizim için çok değerli ve büyük Müslüm Gürses vefatının 13. yılında kabri başında anıldı
bir sanatçıdır. Müslüm Gürses’in müziği diğerlerinden farklı. Acıyla nota yapar gibi. Babam bana Müslüm baba sevgisini aşıladı. Ondan dolayı Müslümcüyüm" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ferdi Tayfur’a benzerliği ile dikkat çeken İlkay Varol ise, Ferdi Tayfur sevenleri olarak Müslüm Gürses sevenlerinin yanında olduklarını söyledi. Müslüm Gürses’in Almanya’da menajerliğini yapan Mesut Kaya, Müslüm Gürses’in çok iyi bir insan olduğuna değinerek, " Çok iyi, dostane bir insandı. Muhterem abla ona çocuk gibi bakardı. İki haftada bir pazar günleri ziyarete gelip duamızı ediyoruz" şeklinde konuştu.

Burç Hesaplama

Yükselen Burcunu Hesapla
DOĞUM TARİHİNİZ*
calendar
Geçerli bir tarih girin.
DOĞUM SAATİNİZ*
Geçerli bir saat girin.
Geçerli bir dakika girin.

İftar ve sahur vakitlerini Posta uygulaması ile takip edin!

Web
Web'de Devam Et