Magazin Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyübayraktar ne iş yapıyor? Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyübayraktar ne iş yapıyor? Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyübayraktar ne iş yapıyor? Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Nida Büyükbayraktar ile Petek Dinçöz 16 Ağustos’ta dünya evine girdi. Çifti aileleri ve yakın dostları mutlu günlerinde yalnız bırakmazken Petek Dinçöz düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı ve adını da Petek Dinçöz BÜYÜKBAYRAKDAR olarak değiştirdi. Peki, Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

Şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile İstanbul’da bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Şenay Düdek, Dinçöz’ün sosyal medyada paylaştığı düğün fotoğrafının altına “Tam 26 yıl sonra 16/26 yaşlarında başlayan bir aşk…” yorumunu yaptı. Ünlü şarkıcının üçüncü evliliğini yaptığı Nida Büyükbayraktar hakkındaki detaylar ise magazin severler tarafından araştırılmaya başlandı…

Haberin Devamı

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

16 Ağustos Salı akşamı şarkıcı Petek Dinçöz ile evlenen Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliğine sahip bir isim. Nida Büyükbayraktar 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu.

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR? 

29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Petek Dinçöz, Esra Suay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybeden Petek Dinçöz’ün Necdet adında bir erkek kardeşi vardır. İlk ve ortaöğrenimini Gazi Ortaokulunda tamamlayan ünlü isim 14 yaşına kadar İzmir'de yaşadı, ardından okulu bıraktı ve mankenlik hayatına atıldı.

Petek Dinçöz, 12 Ocak 2008 yılında, 1999’dan beri birlikte olduğu Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar'dan katıldığı Beyaz Show programında milyonlarca izleyicinin gözü önünde evlilik teklifi aldı. Çift, Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün ile dünya evine girerken, nikahı ise o dönemin RTÜK başkanı kıydı.

Haberin Devamı

Petek Dinçöz, Can Tanrıyar'dan 2010 yılında geçimsizlik nedeni ile olaylı bir şekilde boşandı. Dinçöz, Tanrıyar'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı.

8 Temmuz 2014 tarihinde Serkan Kodaloğlu ile ikinci evliliğini yapan Petek Dinçöz 2015 yılında İrfan Aslan adında bir erkek bebek dünyaya getirdi. 10 Ağustos 2020'de bir kız bebek beklediğini duyuran Dinçöz, bebeğini ''boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve tiroid hastalığı" nedeniyle kaybetti.

15 Mart 2022 tarihinde Serkan Kodaloğlu ile anlaşmalı olarak boşanana Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu'nun velayetini aldı. Ünlü şarkıcı boşanmanın ardından ABD’ye yerleştiğini duyurmuştu.