Magazin Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nisa Bölükbaşı'nın mesleği ne gerçek hayatta ne iş yapıyor? Annesi nereli?

Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nisa Bölükbaşı'nın mesleği ne gerçek hayatta ne iş yapıyor? Annesi nereli?

Paylaş
Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nisa Bölükbaşı'nın mesleği ne gerçek hayatta ne iş yapıyor? Annesi nereli?

Nisa Bölükbaşı Survivor All Star’da son dörde kalmayı başardı. Yarı final için ise Ayşe ile SMS oylamasına kaldı. Survivor’a ilk olarak 2020 yılında Gönüllüler takımından katılan sevilen yarışmacı, 2022 Survivor All Star’a ise yedeklerden katılmıştı. Peki, Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nisa’nın mesleği ne gerçek hayatta ne iş yapıyor? İşte yanıtı…

Nisa Bölükbaşı bu sezon All Star konseptinde düzenlenen 2022 Survivor’da son dörde kaldı. Daha önce birçok kez eleme potasına giren sevilen yarışmacı Adem, Batuhan ve Ayşe ile yarı final turunda mücadele etti. Batuhan’ın direkt finale çıkması ve Adem’in de yarı finali garantilemesiyle Nisa son eleme için Ayşe ile SMS oylamasına kaldı. Tüm gözleri üzerine çevrildiği Survivor Nisa hakkında da araştırmalar yoğunlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, henüz 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşına geldiğinde Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başlayan Survivor Nisa aynı yıl içinde de profesyonel olarak kayak yapmaya davet edildi. Fakat dağlar Prag'dan uzak olduğu için genç sporcu bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi.

15 yaşındayken yüzmeyi bırakarak yüzme hocası oldu ancak yaşamak için takım sporuna ihtiyacı olduğunu hissetti ve bu nedenle voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, spor yaşamına planladığı biçimde devam ederken, 2018 yılında Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Haberin Devamı

2018 yılında mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı, okulu nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kaldı ancak son zamanlarda hobi olarak bisiklet, snowboard, yaz ve kış pateni yapmaya devam ediyor.  

SURVİVOR NİSA'NIN ANNESİ NERELİ?

Survivor Nisa'nın annesi Çek Cumhuriyeti vatandaşı Zana Zavazalova'dır.