'Öldü' iddiası ortalığı karıştırdı! Ünlü spiker Murat Murathanoğlu'ndan jet açıklama

İş insanı Murat Murathanoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde beton mikserinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ünlü iş insanıyla aynı adı soyadı taşıyan spor yazarı ve spiker Murat Murathanoğlu, aldığı taziye mesajları sonrası hakkındaki ölüm haberleri için açıklama yaptı.
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi'nde 5 Mart Perşembe günü meydana gelen kazada; iş adamı Murat Murathanoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışırken beton mikserinin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden iş insanıyla aynı adı soyadı taşıyan spor yazarı ve spiker Murat Murathanoğlu, hakkında ölüm haberleri sonrası açıklama yaptı.
'ÜNLÜ SPİKER ÖLDÜ' İDDİASI
Feci kaza sonrası sosyal medyada ve bazı basın yayın mecralarında 'Ünlü spiker, Bodrum'da hayatını kaybetti'' başlıklı haberler yapıldı. Basketbol maçı anlatımıyla bilinen spor yazarı ve sunucu Murat Murathanoğlu, sosyal medya hesabından video yayınladı.

"UZAKTAN AKRABAM OLUR"
Hakkındaki ölüm haberlerini yalanlayan Murathanoğlu, "Dünden beri bana, kızıma, aileme başsağlığı mesajları geliyor. Bodrum'da vefat eden Murat Murathanoğlu uzaktan akrabam olur. Allah rahmet eylesin. Ben iyiyim. Gazetelerde benim resmimi kullanarak ve 'Ünlü spiker, Bodrum'da vefat etti' diye yazarak çıkan haberler yanlıştır. Ben şu anda İstanbul'dayım ve iyiyim. İlgilenen ve arayan herkese çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı uzun ömür versin."

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Öte yandan Bodrum'da hayatını kaybeden Murat Murathanoğlu'nun cenazesiyle ilgili işlemler sürerken, kazaya ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Kazada mikser sürücüsü M.A. gözaltına alındı.
Tadıyla büyülüyor, kazancıyla ihya ediyor! Bölge ekonomisinin tescilli gözdesi için sahaya indiler
Çay demlerken herkes bu hatayı yapıyor! Demliğe atılan bir parça saatlerce bayatlamasını önlüyor
İstanbul'da akşam saatlerinde görüldü! Evlerin içine kadar girdi: Camı balkonu açan pişman oldu
Tarihi rekor kırıldı, altın dönem yaşanıyor! Geçen sene 5 liradan satılıyordu, bu sene markette kilosu 50 TL'yi geçti
Uçak biletini kapan soluğu orada alıyor! Para birimi çakıldı: Türkler için fiyat performans cenneti oldu






