Magazin Önder Öztarhan kimdir, ne iş yapıyor? Aslı Enver’in sevgilisi Önder Öztarhan nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı?

Önder Öztarhan kimdir, ne iş yapıyor? Aslı Enver’in sevgilisi Önder Öztarhan nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı?

Paylaş
Önder Öztarhan kimdir, ne iş yapıyor? Aslı Enver’in sevgilisi Önder Öztarhan nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı?

Önder Öztarhan’ın ismi oyuncu Aslı Enver ile bir süredir anılsa da çift ilişkileri hakkında bir açıklama yapmamıştı. Sır gibi saklanan ilişkide yeni bir gelişme yaşandı ve çift birlikte yemek yerken objektiflere yakalandı. Bu haberin ardından magazin dünyasında yine Önder Öztarhan kimdir, ne iş yapıyor? Aslı Enver’in sevgilisi Önder Öztarhan nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? soruları da yoğunluk kazandı…

İş dünyasının başarılı isimlerinden Önder Öztarhan, oyuncu Aslı Enver ile yaşadığı ilişki nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Çift ilişkilerini açıklamasa da Aslı Enver’in Öztarhan’ın evinin önünde görüntülenmesi magazin gündemine oturmuştu. Son olarak da yemek yerken görüntülenen Aslı Enver ve Önder Öztarhan’ın aşklarının belgelendiği iddia edildi…

Haberin Devamı

ÖNDER ÖZTARHAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

1972 yılında İstanbul doğan Ahmet Önder Öztarhan, orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimini ise Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de aldı.

İş hayatına Nike ve Estee Lauder Group Şirketi gibi küresel çaplı markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde adım atan Önder Öztarhan, 1996 yılından 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldı. Başarılı iş insanı 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında da Genel Müdürlük pozisyonlarını yürüttü.

ÖNDER ÖZTARHAN’IN ÇOCUĞU VAR MI?

İş insanı Önder Öztarhan’ın ünlü reklamcı Nail Keçili’nin kızı Nazlı Keçili olan evliliğinden Nazenin ve Sahara isminde iki kızı var.