Magazin Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı arasındaki davada yeni gelişme

Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı arasındaki davada yeni gelişme

Paylaş
Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı arasındaki davada yeni gelişme

Eski futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı arasında sular durulmuyor.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı arasında sular durulmuyor. Özer Hurmacı en son olarak eşi hakkında tedbir kararı aldırmış, Mihriban Hurmacı da konuşmayı sürdürünce 3 günlük zorlama hapsine çarptırılmıştı.

Haberin Devamı

KARARA İTİRAZ ETTİ

Mihriban Hurmacı, aleyhine verilen hapis kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına Mihriban Hurmacı, avukatı Serkan Toper aracılığıyla katıldı. Duruşmada söz alan avukat Serkan Toper, “Müvekkil, televizyona çıktığında uğradığı fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatmıştır. Özer Hurmacı’ya herhangi bir iftira, aşağılama veya küfür yoktur. Müvekkilim şiddete uğramasına rağmen zorlama hapsi kararı verilmiştir. Bu karar kabul edilemez. Kararın kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

"HAKSIZ DURUM ORTADAN KALKMIŞ OLDU"

Kararını açıklayan mahkeme, Mihriban Hurmacı’nın itirazını kabul ederek, aleyhine verilen 3 günlük hapis kararının kaldırılmasına hükmetti. Duruşma çıkışı Mihriban Hurmacı adına açıklama yapan avukatı Serkan Toper, “Kadına şiddet konusunda hayal kırıklığına uğratılan şiddet mağduru Mihriban Hurmacı’nın hapis cezası almasına dair haksız bir karar verilmişti. Bugün adil ve vicdani bir kararla bu haksız durum ortadan kalkmış oldu” dedi.

Haberin Devamı