Pazar Postası Bavulunuzu hazırlayın tatile çıkıyoruz
Paylaş
Bavulunuzu hazırlayın tatile çıkıyoruz

Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonları Bodrum ve Çeşme’de tatil sezonu başladı. Pandemi koşullarının normalleşmeye başlamasıyla yeme-içme sektörü ve eğlence hayatı da eski canlılığına geri döndü. Sizler için yeni açılmış ve açılacak olan işletmeleri listeledim. Keyifli tatiller, iyi eğlenceler.

BODRUM

Haberin Devamı

Beach of Momo

Çeşme’nin en popüler yeme-içme ve eğlence adresi Beach of Momo’nun sahibi Burak Beşer, İstanbul Bebek’ten sonra üçüncü şubesini bu hafta Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda açtı.

Living Room

Miami’nin en popüler restoran ve kulübü Living Room, Bodrum’a geldi. Mandarin Oriental Bodrum’da harika yemekleri, çılgın eğlenceleriyle şehre renk katacak. 

Sarafina

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in küçük oğlu Metin Şen, restroranı Serafina’yı haziran ayı ortalarında Gündoğan'daki Seba Mare’nin içinde açacak.

Ruins Beach&Tapas Restoran

Antik kalıntılardan oluşan taş duvarı, muhteşem plajı ve leziz füzyon yemekleriyle en kaliteli hizmeti vermek için tüm hazırlıklarını tamamlayıp misafirlerini beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Ziyade Fasıl ve La Rica

Başarılı kadın şeflerden Özlem Mekik, Ziyade Fasıl ve La Rica adlı iki restoran açıyor.  Eğlenceli şovları ve harika müzikleriyle misafirlerine unutulmaz geceler yaşatacak.

Tenzo

Japon mutfağı sevenlere de güzel bir haberim var. Ceren Ercengiz ile Halit Efe Güngördü, Bodrum Yakaköy'deki Dibeklihan'da Tenzo adında harika bir restoran açtı.

İtza

Duayen işletmeci Besim Kazado ile Erkan Kara, İtza adını verdikleri beach club ve restoranı Yalıkavak’ta açtı. Eğlence koordinatörü de Ceren Öztekin.

Miya Garden

Highlight Otel ve Miya Beach’in sahibi Hamit Tecer, Yalıkavak’ta mandalina ve limon ağaçlarıyla bezeli cennet gibi bir bahçede Miya Garden adlı kahvaltı mekanı açtı.

ÇEŞME 

The Beach&Sky Island

Alaçatı Zigana Otel’in plajında Sky Island açıldı. Restoranın ve otelin harika plajı The Beach’in işletmeciliğini Yavuz Coşar ile Bilgehan Akarsu yapıyor.

Bihter

Sıra dışı eğlence arayanlara duyurulur, Bihter şimdi de yazlığını Çeşme Ayayorgi Koyu’nda açtı.

Anjelika

İşletmeci, DJ ve ünlü sanatçıların menajeri Ataberk Oral, Alaçatı’da sahibi olduğu Hammam’a ek olarak Anjelika adında bir mekan açtı. Tabii eğlencede sınır yok.

Sess

Ünlü ve eğlenceli Sess haftaya Alaçatı’da açılıyor.

Yekta Restaurant

69 yıldır İstanbullulara hizmet veren Yekta da modaya uydu. Üç yıl önce dünya mutfağından vazgeçip yeni nesil meyhane olmuştu. Yazlığını ise Alaçatı’da açtı.

Haberin Devamı

Duble Meze

Emre Çapa, Asmalımescit ve Karaköy’deki modern meyhane markası Duble Meze’yi Unique Alaçatı’ya taşıdı.

Günay

1980’den beri en üst düzey sanatçıları sahnesine çıkararak misafirlerini eğlendiren Günay, yazlığını Çeşme’de açtı.