Pazar Postası İstanbul uyandı siz hâlâ uyuyor musunuz?
Paylaş
İstanbul uyandı siz hâlâ uyuyor musunuz?

Baharın gelişiyle, dünyanın en parıltılı ve eğlenceli şehri İstanbul bambaşka bir havaya büründü. Çarşı, pazar, meydan ve caddeler insan kalabalığıyla renklendi. Güzel İstanbul’umuzun sakinleri ve ziyaretçileri için eğlence hayatına renk katan mekanları sizin için listeledik. Haydi, kış uykusundan uyanın ve yaza “Merhaba” deyin.

RUBY

Haberin Devamı

Denize sıfır konumdaki Ruby, Ortaköy Camii, Boğaz Köprüsü, Anadolu yakası, Kız Kulesi ve Ayasofya’yı kucaklayan muhteşem bir manzaraya sahip. Kıştan kalan kurtlarınızı döküp eğlenceli bir gece yaşamak istiyorsanız, aradığınız yer burası.

SUNSET GRILL&BAR

Sunset, İstanbul’un az sayıdaki klasikleri arasına adını altın harflerle yazdırmayı başarmış bir mekan. Yemekleri leziz, ambiyansı hep kaliteli. İster yemek öncesi, ister yemek sonrası gidin. Coşku, sohbet ve eğlence garantili.

MOMO BEBEKÖY

Her şeyiyle İstanbul’un en trend mekanı. İster sabah kahvaltısına gidin ister öğle ya da akşam yemeğine. Ama gece 22.00’den sonra mutlaka orada olun. Niye mi? Momo’nun gece eğlencesi anlatılmaz, yaşanır.

NOVIKOV

Haberin Devamı

Kuruçeşme’deki Mandarin Oriental Bosphorus’un denize sıfır konumdaki dünya markası restoranı Novikov, elitlerin yeni gözdesi. Boğaz’a nazır işletme; İtalyan, Asya ve Akdeniz’in nefis yemeklerinin yanında harika da eğlenceler sunuyor.

16 ROOF

Dolmabahçe’deki Swissôtel’in terasında göğsünü gere gere yer alıyor çünkü dünyanın lüks restoranları arasında yer almaya hak kazandı. İşletme misafirlerine lezzet ve manzaranın dışında süper eğlenceli geceler sunuyor. Yaz boyunca ünlü sanatçıların canlı müzik performanslarını izleyebilirsiniz.

THE ROOF

The Ritz Carlton Istanbul’un terasında bulunan sakin dinlenme alanları, açık havada tüm gün süren yemek deneyimi sunuyor. Nobu’nun spesiyallerini mutlaka tadın.

KORTO

Alaçatı’nın meşhur Korto’su geçen yaz Kuruçeşme’ye geldi. Manzarası müthiş. Farklı konseptte üç ayrı mekana ev sahipliği yapan işletmenin bahçe katındaki kulübünde yaz boyunca ünlü DJ’ler ve sanatçılar canlı performans sergileyecek.

OLİGARK

Kuruçeşme’de Boğaz’la iç içe. İçinde Türkiye’nin en iyi restoranları ve 2500 kişilik gece kulübü var. Son üç yıldır İstanbul’un en iyi eğlence ve etkinlik mekanı konumunda.

SPAGO

Nişantaşı St. Regis Otel’in terasında. Spago’da Michelin yıldızlı şefler harika yemekler hazırlıyor. Maçka Parkı üzerinden muhteşem Boğaz manzarasına sahip. Hem ünlü DJ’ler hem de farklı tarzda müzik grupları canlı performans sergiliyor.

Haberin Devamı

BEBEK OTEL THE STAY

50 yıldır İstanbul’un en popüler sosyalleşme adresiydi. Popülaritesi bitince yenilenip The Stay olarak yeniden açıldı. Bünyesindeki Çin lokantası ve terasıyla yeniden şehrin gözdesi oldu. İyi yemek ve iyi müzik denince akla gelen ilk gelen adreslerden.