Pazar Postası Kekin eğlenceli halleri
Paylaş
Kekin eğlenceli halleri

Şirin Üzdiyen Sayın, Sabancı Üniversitesi'nde endüstri mühendisliği okuduktan sonra Amerika'da finans üzerine master yapar. Türkiye'de İş Yatırım'da üç yıl çalışır. Bir yıl önce de ani bir kararla sektörden çekilir ve çocukluğundan beri gördüğü 'pasta rüyasını' gerçekleştirir. Trump Towers Alışveriş Merkezi'nde 'Mrs Cupcake Desert Boutique'i açar. Bu şirin mi şirin cupcake butiğindeki rengarenk, çeşitli tatlardaki minik cupcake'ler çok sevilir...

Şirin Üzdiyen Sayın'ın bizzat kendi eliyle yaptığı cupcake'ler öyle beğenilir ki kısa sürede müdavimleri oluşur. Şirin Hanım da müşterilerine değişik tadlar tattırmak için sürekli çeşitlerini artırır. Oreo’lu (Amerikan kremalı bisküvi), red velvet (Amerikalıların kırmızı kadife keki) ve Nutellalı cupcake’ler... Limonlu, çilekli, nane çikolatalı, fıstık ezmeli, çikolata kahveli, ananaslı, böğürtlenli, karamelli; 40-50 çeşit cupcake! Onların yanında her gün yeni bir tatla müşteri karşısına çıkıyor Şirin Hanım. Mesela çikolataya batırılmış küçük kekler büyük ilgi görüyor. Butiğe yeni katılan başka bir lezzet ise cheesecake... Ama bunlar bilinen dilim dilim cheesecake'ler değil, minik, lezzetli, rengarenk cheesecake'ler... Cupcake'lerin sınırları zorladığı bir alan da düğünler! 'Sıradan düğün pastası yerine neden cupcake olmasın?' diye düşünen Şirin Üzdiyen Sayın, bu alana da el atınca, dilim yerine rengarenk cupcake'ler düğünlerde yeni trend olarak yerini aldı.

Haberin Devamı

Dev cupcake’ler var

Şirin Hanım'ın doğumgünü pastası olarak yaptığı dev cupcake'ler de çok tutuldu. 8-10 ve 10-15 kişilik, rengarenk süslenmiş dev cupcake'ler artık klasik pastaları tahtından indirmiş durumda. Zira 'butik'teki her lezzet, hem tat olarak hem de görsel olarak çok çekici. Ayrıca Trump Towers Alışveriş Merkezi'ndeki 'Mrs Cupcake Desert Boutique'te küçük bir mola verip cupcake'lerinizin yanında özel yapım sıcak çikolata, çay ya da kahve yudumlayabilirsiniz. İstinyepark ve Kanyon D&R'ın içinde 'Mrs Cupcake Desert Boutique'in iki kornırı bulunuyor.

Satış noktası artıyor

Yakında Trump Alışveriş Merkezi içindeki 'Cadde'de ve Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da da bir cupcake kornırı açılacak. Cupcake 7, pasta dilimi 10, cheesecake 6.75, minikleri 2.75, minik çikolataya batırılmış cupcake'ler 4 lira. Dev cupcake'lerin ise 8-10 kişiliği 95, 15-20 kişiliği 145 lira.

Haberin Devamı