Magazin Prens Harry ve Meghan Markle'ın ikinci çocukları dünyaya geldi

Prens Harry ve Meghan Markle'ın ikinci çocukları dünyaya geldi

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle'ın ikinci çocukları dünyaya geldi

Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan'ın ikinci çocuklarının yerel saatle 11.40'ta California'ya bağlı Santa Barbara'da bir hastanede dünyaya geldiği açıklandı. Çift, 2 yaşındaki oğulları Archie'den sonra bir kız bebek sahibi olurken, kızlarının adının Lilibet Diana Mountbatten-Windsor olduğunu açıkladı. Doğum sonrası anne kızın sağlıklarının iyi olduğu bildirildi.

Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Mayıs 2019'da doğan oğulları Archie Mountbatten-Windsor'un ardından Harry-Meghan çiftinin ikinci çocukları, ABD'nin California eyaletinde dünyaya gözlerini açtı.

Haberin Devamı

Çift yaptığı açıklamada, hem anne hem de bebeğin sağlıklı ve iyi olduğunu ifade ederek, "O, hayal edebileceğimizden çok daha fazlası ve dünyanın dört bir yanından hissettiğimiz sevgi ve dualar için minnettarız. Ailemiz için bu çok özel zamanda devam eden nezaketiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Bebeğin yaklaşık 3,5 kilo ağırlığında dünyaya geldiği öğrenilirken, Kraliçe'nin 11’inci torununun torunu ve tahtta 8’inci sırada yer alıyor.