Magazin Rüya Demirbulut kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli? Ne iş yapıyor?

Rüya Demirbulut kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli? Ne iş yapıyor?

Paylaş
Rüya Demirbulut kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli? Ne iş yapıyor?

Rüya Demirbulut ismi Cem Yılmaz ile görüntülenmesinin ardından magazin severlerin merak ettiği bir isim haline geldi. Daha önce TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde rol alan genç oyuncunun Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesinde de yer aldığı biliniyor. Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam Etiler’de bir mekan çıkışında kameralara yakalandı. Projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz uzun zamandır biriyle görüntülenmemişti. Çiftin görüntülerinin magazin gündeminde yer almasının ardından Rüya Demirbulut kimdir, nerelidir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kaç yaşında ve ne iş yapıyor? araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Haberin Devamı

RÜYA DEMİRBULUT KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rüya Helin Demirbulut, Güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne alan Demirbulut, 2019 yılında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Tek Yürek isimli dizide rol aldı.

Reklam filmlerinde de boy gösteren Rüya Demirbulut, orta derecede İngilizce biliyor, yüzme sporu ile ilgileniyor. Demirbulut’un boyu 1.68 cm, kilosu ise 54’tür.

Rüya Demirbulut’un en son Cem Yılmaz’ın yeni filmi Erşan Kuneri’de rol aldığı biliniyor.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cem Yılmaz, aslen Sivas, Gürünlüdür. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulu’nda, ortaokulu Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulu’nda, liseyi ise Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde aldı.

Haberin Devamı

Karikatüre olan yeteneği ve ilgisi sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezinde gerçekleştiren Cem Yılmaz, sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı. Burada gerçekleştirdiği gösteriler ile adını duyurmayı başaran ünlü komedyen günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla defa sahneye çıktı.

Cem Yılmaz sinema sektörüne 1998 yılında Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle adım attı. İçlerinde Türk Sineması'nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Yahşi Batı ve Hokkabaz gibi yapımların da bulunduğu on filmde rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak yer aldı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam eden Cem Yılmaz her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası iş birliği ile özel konserler kapsamında orkestraya iki kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Cem Yılmaz ayrıca kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Opet, Panasonic, Türkiye İş Bankası, Türk Telekom, Hepsiburada ve Doritos, gibi markaların yer aldığı firmalar için reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve üç filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hâli de okurların yoğun ilgisini çekti.

Haberin Devamı

"4. Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü", "Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" ve "Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" gibi ödüllerin de dâhil olduğu birçok ödüle layık görüldü.

2014 yılında StandartCY adlı gösterisiyle sonbaharda Amerika turnesine çıkan Cem Yılmaz’ın rol aldığı film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde sinemalarda seyirciyle buluştu.