Magazin Sadakatsiz ne zaman başlıyor? Cansu Dere’den ‘Sadakatsiz’ paylaşımı

Sadakatsiz ne zaman başlıyor? Cansu Dere’den ‘Sadakatsiz’ paylaşımı

Paylaş
Sadakatsiz ne zaman başlıyor? Cansu Dere’den ‘Sadakatsiz’ paylaşımı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’in yeni bölümü dizinin fenomenleri tarafından heyecanla bekleniyor. ‘Sadakatsiz’ dizisinin 32.yeni bölümünün geçtiğimiz hafta yayınlanması bekleniyordu. Fakat ‘Sadakatsiz’ dizisinin yeni sezonda yayınlanacak bölümünün tarihi değişti. Durum böyle olunca ‘Sadakatsiz’ sosyal medyada en çok aranılanlar arasına girdi. ‘Sadakatsiz dizisi hangi gün?’ şeklinde çıkan soruların ardından güzel oyuncu Cansu Dere’den ‘Sadakatsiz’ dizisiyle alakalı paylaşım geldi. Böylece 'Sadakatsiz' dizinini yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı sorusu yanıt buldu. İşte 'Sadakatsiz' dizisiyle alakalı merak edilenler.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan 'Sadakatsiz', Kanal D ekranında çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. ‘Sadakatsiz’ dizisinin son bölümünde adeta heyecan doruktaydı. ‘Sadakatsiz’ dizisinin 31. sezon finalinde Asya ve Derin’in içerisinde bulunduğu araç uçurumdan yuvarlanmış ve ekran başındaki seyirci ‘Sadakatsiz’in yeni sezonunda nasıl bir senaryo yaşanacağını büyük ölçüde merak ediyordu.

Haberin Devamı

SADAKATSİZ DİZİSİ BİR HAFTA ERTELENMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ekrana gelmesi beklenen ‘Sadakatsiz’ dizisinin bir hafta ertelendiği duyurulmuştu.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin fenomen takipçileri bu akşam Kanal D ekranların ‘Sadakatsiz’in yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor ve çeşitli arama motorlarında bu konuyu araştırıyor. ‘Sadakatsiz’ dizisinin yeni bölümü bu akşam (29 eylül’de) Kanal D ekranlarında yayınlanamaya başlayacak. Böylece ‘Sadakatsiz’ dizisi 32. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

CANSU DERE’DEN SADAKATSİZ PAYLAŞIMI GELDİ

‘Sadakatsiz’ dizisinin başrol oyuncularından Cansu Dere de sosyal medya sayfasından diziyle alakalı bir paylaşım yaparak hayranlarını bilgilendirdi. Cansu Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına “Bu akşam başlıyoruz” notunu düştü.

Haberin Devamı

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Sadakatsiz dizisi bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.