Magazin Sadakatsiz'de Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması

Sadakatsiz'de Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması

Paylaş
Sadakatsiz'de Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması

Kanal D ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vuran Sadakatsiz bu akşamki bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Heyecan dolu bölümün ardından Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Sadakatsiz dizisi yayınlanan son bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizinin heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Sadakatsiz 18. bölüm fragmanı

Sadakatsiz 18. bölüm özeti

Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması!

Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

Volkan'ın büyük pişmanlığı

Asya'nın gideceğini duyan Volkan, büyük bir hüzne kapılıyor. Bundan sonra onu tamamen kaybedeceği gerçeğiyle yüzleşen Volkan, ondan uzak kalmayı göze alamıyor. Kimse yokken, Asya'nın evine giriyor ve oradaki anılarını gözünde bir kez daha canlandırıyor. Asya'nın evindeki ışığı gören Bahar, yedek anahtarla evi kontrole gidiyor ve Volkan'ı o halde görünce şoke oluyor. Volkan, pişmanlığı dile getiriyor. Yaptıklarının hata olduğunu anlıyor ancak her şey için çok geç kaldığını da biliyor. Volkan'ın bu pişmanlığı ona nasıl bir hamle yaptıracak?

Haberin Devamı

Asya, Derin'e meydan okudu

Asya, Derin'in gözünü açmak için farklı bir yol denedi. Gitmekten vazgeçen ve bunun nedenlerini Derin'e tek tek anlatan Asya, Volkan'ın takıntıları konusunda da onu uyardı. Derin, Asya'nın sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşasa da ona bunu belli etmemeye çalıştı. Ancak bu defa Asya'nın eli çok güçlüydü. Volkan'ın önceki gece onun evine geldiğini, Derin'de onu yaşatmaya çalıştığını söyledi. Kafası karışan Derin, adeta yıkıldı. Peki Asya'nın bu meydan okumasına karşılık gelecek mi?

Kaybetmedim, savaşmaktan vazgeçtim

Asya, Derin'e öyle bir meydan okudu ki... Derin, Asya'nın gideceğini duyunca mutluluktan ne yapacağını bilemiyor. Artık hayatında Asya'nın olmayacağını bilmek onu çok rahatlatıyor. Ancak Derin'in bu halleri Asya'yı yeni bir karara itiyor. Yaşanılanlardan çok yorulduğunu ve bu yüzden gideceğini söyleyen Asya, aslında kaybetmediğini sadece bu savaştan vazgeçtiğini de altını çize çize ifade etti...

Asya'yla birbirimizden kopmayacağız!

Gönül, Volkan'ı bir kez daha kontrolü altına almaya çalışıyor. Sık sık Asya ile bir araya gelmesinin rahatsız edici olduğunu ve artık Ali gibi bir bahanesinin de olmadığını söyler. Ancak Volkan, Asya'yla çocukları olduğu için ayrılsalar bile onunla bağlarını hiç bir zaman koparmayacağını söyler. Volkan'ın bu konuşmaya bile cesaret etmesi Gönül'ü şaşırtır. Peki Gönül, nasıl bir önlem alacak? Volkan, kalbinin sesini dinleyip, herkesi karşısına mı alacak?

Haberin Devamı

Derin'le tartışan Ali'ye tokat şoku!

Derin, Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren bir gelişme yaşanır. Son zamanlarda sinirleri çok bozuk olan Derin, tüm hırsını Ali'den çıkarır. Ali'ye karşı bir anda tavrı değişen Derin, onunla tartışmaya başlar. Sesler yükselince Volkan duruma el atar. Ancak Volkan'ın gelişi bu defa çok sert olur. Ali'ye el kaldıran Volkan, bu davranışıyla onu kaybedecektir...

Derin, Volkan'ın yalanını yakalıyor

Asya'ya ulaşamayan Volkan, onu görmek için her yolu deniyor. Derin'in dikkatini çekmeden evden ayrılmaya çalışan Volkan, işi bahane ediyor. Şirkete gideceğini söyleyerek Asya'nın evine gidiyor. Bu durum bir anda geçmişi Derin'in gözünün önüne getiriyor. Volkan'ın bir zamanlar ona gelmek için de Asya'ya benzer yalanlar söylediğini hatırlıyor.