Magazin Sağlık Bakanı'ndan Oya Aydoğan açıklaması

Sağlık Bakanı'ndan Oya Aydoğan açıklaması

Paylaş
Sağlık Bakanı'ndan Oya Aydoğan açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oyuncu Oya Aydoğan'ın vefatına ilişkin, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerinin, sanat ve sinema camiasının başı sağ olsun." dedi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oyuncu Oya Aydoğan’ın vefatına ilişkin, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerinin, sanat ve sinema camiasının başı sağ olsun." dedi.

Haberin Devamı

Müezzinoğlu, kadın kanserleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Boğaziçi Köprüsü’nde düzenlenen bisiklet turunun sonunda, gazetecilerin Aydoğan’ın vefatına ilişkin sorusu üzerine, Aydoğan’ın sevilen bir sanatçı olduğunu söyledi.

Aydoğan’ın ayrıca, "yılların sanatçısı" olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerinin, sanat ve sinema camiasının başı sağ olsun. Toplumun her kesimince sanatçı olarak değer veren ve saygı duyulan bir şahsiyetti. Milletimizin de sanat camiasının da başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin." diye konuştu.

Aort damarındaki yırtılma nedeniyle ameliyat edilen sanatçı, beyin ödemi sonucunda daha da ağırlaşmış ve tedavi edildiği hastanede sabah hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı