Magazin Şarkıcı Kader kimdir? Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu Kader kaç yaşında ve aslen nereli?

Şarkıcı Kader kimdir? Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu Kader kaç yaşında ve aslen nereli?

Paylaş
Şarkıcı Kader kimdir? Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu Kader kaç yaşında ve aslen nereli?

Şarkıcı Kader, bu hafta Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler’e konuk oluyor. Bir dönemin çocuk şarkıcılarından olan ve Türk halkı tarafından çok sevilen Kader, uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu ancak yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Peki, Şarkıcı Kader kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte yanıtı…

Şarkıcı Kader, müzik hayatına daha ilkokul yıllarındayken başladı ve aradan geçen onca zaman rağmen müzik piyasasından kopmadı. Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu olan Şarkıcı Kader yeniden magazin gündeminin merak edilen isimlerinden biri haline geldi…

Haberin Devamı

ŞARKICI KADER KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kader Çetintürk, müziğe 8 yaşındayken düğün salonlarında şarkılar söyleyerek başladı.

13 yaşına kadar düğün salonlarında şarkı söylemeye devam eden Kader, 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümünü piyasaya sürdü.

Bu albüm Türkiye genelinde 450 bin kopya sattı. Kader’in sonraki iki albümü sırasıyla 300 bin ve 230 bin satış rakamına ulaştı.

Bir dönem yargılandığı suç yüzünden cezaevinde kalan Kader, özgürlüğüne kavuştuktan sonra müzik hayatına ara vermişti. Geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir magazin programında projelerinden bahseden Kader, sonrasında sosyal medyada aldığı hastalığı nedeniyle aldığı kilolar yüzünden acımasız eleştirilere maruz kalmış, genç kadın yaşadıklarına dayanamayıp üzüntüden hastanelik olmuştu.

Haberin Devamı

ŞARKILARI VE ALBÜMLERİ