Magazin Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı? Savcı Ilgaz Kaya öldü mü? Yargı'nın sezon finalinde neler oldu?

Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı? Savcı Ilgaz Kaya öldü mü? Yargı'nın sezon finalinde neler oldu?

Paylaş
Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı? Savcı Ilgaz Kaya öldü mü? Yargı'nın sezon finalinde neler oldu?

Savcı Ilgaz Kaya rolü ile milyonların hayranlığını kazanan Kaan Urgancıoğlu, şüphesiz bu sezonun en çok konuşulan isimlerinden oldu. Yargı dizisi sezon finalinde Avukat Ceylin ile evlenen Ilgaz Kaya’nın öldüğüne ilişkin sahneler ise 29 Mayıs Pazar akşamına damga vurdu…


Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, 29 Mayıs Pazar akşamı muhteşem bir sezon finali ile izleyicilerine bir süreliğine veda etti. İlk bölümden bu yana bir uzak bir yakın kalan, geçtiğimiz hafta mahkeme önünde boşanan Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin sezon finalinde rüya gibi bir törenle evlendi. Ancak bölümün sonunda Ceylin’in ifade verdiği ve Komiser Eren’in ‘Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?’ sözleri akılları karıştırdı. Peki, Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı? İşte sezon finalinde yaşananlar…

Haberin Devamı

YARGI DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yaptıklarıyla etrafındaki herkesi kırıp döken ve bu yüzden oluşturduğu kocaman öfke dalgasının altında kalmak üzere olan Yekta’yı, bugüne kadar karşısındaki kimseden görmediği bir intikam arzusu beklemektedir. Çınar ise, çözülen düğümle birlikte yeni bir hayata başlamak ister.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta mahkeme önünde boşanan Ceylin ve Ilgaz rüya gibi bir düğünle evlenir. Ancak olaylar onları hiç beklemedikleri bir noktaya getirir.

SAVCI ILGAZ KAYA ÖLDÜ MÜ?

Muhteşem bir düğünle evlenen Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin’in mutluluğu uzun sürmez. Ceylin emniyette kağıt kalem isteyerek ifadesini yazar. Bunun üzerine Komiser Eren Ceylin’in karşısına geçerek ‘Bir de bana anlat bakalım nasıl yaptın? Nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?’ der.

Haberin Devamı

KAAN URGANCIOĞLU YARGI DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz Kaya’nın öldüğüne ilişkin ifade bulunsa da bu olayın gerçek olup olmadığı ve Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığı yeni sezonun başlamasıyla belli olacak..

YARGI'NIN SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN