Magazin Seda Sayan kaç yaşında, kaç kez evlendi? Seda Sayan’ın eski eşleri kimler?

Seda Sayan kaç yaşında, kaç kez evlendi? Seda Sayan’ın eski eşleri kimler?

Paylaş
Seda Sayan kaç yaşında, kaç kez evlendi? Seda Sayan’ın eski eşleri kimler?

Seda Sayan müzik çalışmaları kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı son olarak Çağlar Ökten’den aldığı evlilik teklifi ile yine magazin gündeminin zirvesine oturdu. Bu haberin ardından Seda Sayan’ın yaşı, kaç kez evlendiği ve eski eşleri de merak konusu oldu…

Seda Sayan, Türk müzik camiasının en ünlü isimleri arasında yer alıyor. Albümleri ve programları kadar özel hayatı ve yaşadığı ilişkilerle de gündemden düşmeyen ünlü isim, yeniden evlilik hazırlıklarına başladı. İşte Seda Sayan’ın evliliklerine dair ayrıntılar…

Haberin Devamı

SEDA SAYAN KAÇ YAŞINDA, KAÇ KEZ EVLENDİ?

30 Aralık 1962 tarihinde dünyaya gelen Seda Sayan şu an 59 yaşında. Ünlü sanatçı daha önce 6 defa evlendi ve boşandı. Şimdi ise kendinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanıyor.

SEDA SAYAN’IN ESKİ EŞLERİ KİMLER?

Rıdvan Kılıç

Seda Sayan ilk evliliğini 26 yaşındayken futbolcu Rıdvan Kılıç ile yaptı. 1987 yılının Mayıs ayında Rıdvan Kılıç ile dünya evine giren Seda Sayan, aynı yılın Aralık ayında boşandı.

Sinan Ergin

Seda Sayan ikinci evliliğini 1990 yılında yine bir futbolcu olan Sinan Ergin ile yaptı. Bir yıl sonra oğlu Oğulcan’ı kucağına alan Seda Sayan, 1995 yılında Sinan Ergin ile yollarını ayırdı.

Mahsun Kırmızıgül ile evlenmeden ayrıldı

İkinci eşi Sinan Ergin’den ayrıldıktan sonra 1995 yılında Maksim'de yaptıkları ortak programda Mahsun Kırmızıgül ile tanışan Seda Sayan Kırmızıgül ile 3 yıl süren birlikte oldu. Ancak çiftin ilişkisi evliliğe gitmeden sona erdi.

Haberin Devamı

Soner Yapacık

Trafikteyken kırmızı ışıkta gördüğü motor kurye olarak çalışan Soner Yapacık’a 3 dakika sonra Seda Sayan, 25 Ağustos 1998 tarihinde genç adam ile nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evlilikleri tanışma hikâyeleri kadar kıs sürdü.

Tuncay Kıratlı

Seda Sayan 2000 yılının nisan ayında sürpriz bir kararla iş insanı Tuncay Kıratlı ile evlendi. Nikah masasına 4. defa oturan Seda Sayan'ın bu evliliği de çok kısa sürdü.

Gökhan Şükür

Seda Sayan'ın 5. evliliği futbolcu Gökhan Şükür ile oldu.Gizlice evlenen Seda Sayan Gökhan Şükür çifti 13 ay süren evliliğin ardından 2005 yılında yine gizlice boşandı.

Nihat Doğan Aşkı

Seda Sayan, yine magazin dünyasından Nihat Doğan ile ilişki yaşadı. Aşkları hakkında “Reyting için birlikteler.” İddialarına rağmen birbirlerini çok sevdiklerini devamlı dile getiren çift, nikah masasına oturmadan ayrıldı.

Onur Şan

Seda Sayan 6. ve son evliliğini Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la yaptı. 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda evlenen Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşandı.