Magazin Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Sefirin Kızı 14. bölümde Gediz Sancar’ı en hassas yerinden vurdu. Gediz'in Nare aşkı ve kıskançlığı ön plana çıkmaya başladı. Nare ise Sancar'ın katil olmaması için konakta kalmayı bile göze alır. Sefirin Kızı 14. bölümde Sancar’ı Akın’dan intikam almaktan vazgeçirmeye çalışan Nare, kızlarının da kendisi gibi baba sevgisinden yoksun büyümesini istemediğini söyledi ve bu anlar bölüme damgasını vurdu. Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 14. bölüm: Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Sancar intikamını almaya, Nare ise o intikamı Sancar’a aldırtmamaya yeminlidir.

Haberin Devamı

Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.

Sancar ise Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla cevap verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek amacı, onun yokluğunda herkesi garantiye almaktır. En başta da kızıyla Nare’yi.

Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından.

Babasız büyüyen kız çocuklarının sesi oldu

Sefirin Kızı’nın yayınlanan son bölümünde duygu dolu bir sahne, herkesi ekran başına kilitledi. Bu sahne öyle bir sahneydi ki; babasız büyüyen kız çocuklarının sesi oldu.

Baba sevgisini vurguladı!

‘Sefirin Kızı’nda Sancar ve Nare arasındaki bir dialog sahnesi, herkese duygu dolu anlar yaşattı. Yayınlanan 14. bölümde; Sancar’ı Akın’dan intikam almaktan vazgeçirmeye çalışan Nare, kızlarının da kendisi gibi baba sevgisinden yoksun büyümesini istemediğini söyledi. ‘Bütün babasız kuşlar gibi ipsiz bir uçurtmayım’ diyen Nare, Sancar’ intikam almaktan vazgeçirmek için elinden geleni yaptı.

Haberin Devamı

Gözyaşları sel oldu!

Nare’nin, Sancar’ı intikam hislerinden arındırmak için kurduğu cümleler duygu dolu anlar yaşattı. Babasız büyümenin zorluğunu anlatan Nare; “Benim babam elimi bir kez bile tutmadı. Bütün babasız kızlar gibi ipsiz bir uçurmaydım. Ağaçsız bir yaprak… Elimiz tutulmaz biz babasız kızların. Köksüz yetim yapraklarız. Rüzgarda uçar kayboluruz.” cümleleriyle babasız büyüyen kızların sesi oldu.

Elvan Gediz'in karşısında!

Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı...

Sefirin Kızı 15. bölüm özeti

Öfkeli bir çocuğa daha fazla eyvallahım yok’

Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir.

Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır.

Haberin Devamı

Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.