Magazin Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu nasıl?

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu nasıl?

Manisa'da geçirdiği bir kaza sonucu yaralanan usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in tedavisi genel cerrahi servisinde devam ediyor.

​Kaza, dün saat 14.00 sıralarında, İstanbul-İzmir otoyolu Turgutlu ilçesi Sinirli Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan İzmir yönüne giden Kürşat Ö. (41) yönetimindeki 34 ET 3131 plakalı minibüs, aynı yöne giden Mazlum S. (42) yönetimindeki 16 AOH 177 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Çarpışmanın etkisiyle savrulup bariyere çarpan araçlardan, kamyonet devrildi. Minibüs sürücüsü Kürşat Ö. ile yolculardan şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin, Celal Gökhan Güldal (46) ve Andreas Rangavis (47) yaralandı.

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Araçtan çıkartılan yaralılardan Andreas Rangavis, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne; diğer yaralılar ise Manisa Şehir Hastanesi ile ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Rangavis de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

EMİRHAN ŞAHİN GÖZETİM ALTINDA

Manisa Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Emirhan Şahin'e, göğüs tüpü takıldığı ve genel cerrahi servisinde gözetim altında olduğu öğrenildi. Ayak bileğinde kırık olan Celal Gökhan Güldal'ın da ameliyata alınacağı bildirildi.

Haberin Devamı