Magazin Seray Dura ve Kaan Taşaner'in bitmeyen tartışması!

Seray Dura ve Kaan Taşaner'in bitmeyen tartışması!

Paylaş
Seray Dura ve Kaan Taşaner'in bitmeyen tartışması!

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Seray Dura (26) ile Kaan Taşaner (43), geçtiğimiz günlerde Baltalımanı'nda tartışırken görüntülenmişti. Çift önceki gün yine sahil hattında tartışırken görüldü.

Bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile 2021 yılının ilk günlerinde yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin arasındaki 17 yaş fark gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu konudaki eleştirilere, “Onları yazan arkadaşların takdiri. Bu ayrıntıya takılma ihtiyacı duymuşlar” karşılığını vermişti.

Haberin Devamı

GERGİNLİK SONRASI ÖPÜCÜK YAĞMURU

Kaan Taşaner, geçtiğimiz günlerde Baltalımanı’nda sevgilisi ile sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yol kenarında tartışırken görüntülendi. Ünlü oyuncu, ilk önce kızdığı sevgilisini, daha sonra sarılarak öpücüklerle ikna etme çabasına girdi. Bu durum karşısında tepkisiz kaldığı görülen Dura’nın mutsuzluğu yüzüne yansıdı.

BANKTA UZLAŞTILAR

Kısa bir yürüyüşün ardından Boğaz manzaralı bir bankta oturan Taşaner ve Dura, yaşanan tartışmanın değerlendirmesini yaptı. Sevgilisine yakın ilgide bulunan Kaan Taşaner, yarın saat süren konuşmanın ardından Dura’nın günlünü almayı başardı.

Nedeni merak konusu olan ve fotoğrafların basında yer almasıyla birlikte sosyal medyada çok konuşulan tartışmadan sonra bir süre sahilde el ele yürüyüş yapan Kaan Taşaner ve morali hala bozuk olan Seray Dura, daha sonra evlerinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

YİNE SAHİL YİNE GERGİNLİK!

2020'de meslektaşı Selin Şekerci ile dört yıllık ilişkisini sonlandıran Kaan Taşaner ve iki yıldır aşk yaşadığı Seray Dura, Baltalımanı'nda yaşanan olaydan sadece iki gün sonra bu kez de Rumelihisarı'nda tartışırken görüntülendi. Aralarındaki krizi aşamadıkları görülen ikilinin, bir hayli gergin halleri ve Dura'nın mutsuz surat ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

'ÜÇÜNCÜ DURUMLAR DA VAR'

Son olarak final yapan 'Kanunsuz Topraklar ' dizisinde rol alan ünlü oyuncu, basın mensuplarının sevgilisiyle art arda yaşadığı gerginliği sorması üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Olağan şeyler bunlar. Hayatta sadece ikimiz yokuz. Üçüncü durumlar da var. Çok büyütülecek meseleler değil."