Magazin Seversin 2. bölüm full izle! Seversin dizisinin ikinci bölümünü tek parça, kesintisiz izle Kanal D!

Seversin 2. bölüm full izle! Seversin dizisinin ikinci bölümünü tek parça, kesintisiz izle Kanal D!

Paylaş
Seversin 2. bölüm full izle! Seversin dizisinin ikinci bölümünü tek parça, kesintisiz izle Kanal D!

Seversin dizisi 2. bölümüyle 8 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluştu. İlayda Alişan ev Burak Yörük’ün başrolü paylaştığı dizi ilk bölümüyle büyük beğeni toplamıştı, ikinci bölümüyle de yine milyonları televizyon ekranlarına kilitledi. Peki, Seversin dizisinin ikinci bölümünde neler oldu? İşte Seversin’in 2. Bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı ve dün akşamki bölümle yaşananlar…

Seversin’in ikinci bölümü yine izleyiciden tam not aldı. Geçtiğimiz hafta Asya beklenmedik şekilde kendini dizi setinde bulmuştu. BU hafta ise kendine gelen teklifi kabul etti ve tüm pürüzlere rağmen oyunculuk hayatına başladı. Ancak Tolga onu bu işten vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. İşte Seversin’in 2. bölümü…

Haberin Devamı

SEVERSİN’İN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asya, dizide oynama teklifini reddedince Suzan ve Selin meseleye el koyar. Nazlı'yı kendi taraflarına çeken ikili böylelikle Nazlı’nın Asya'yı dizide oynaması için ikna etmesini de sağlar.

Kadir, Asya'nın bu kararına çok bozulur ancak elinden bir şey gelmez ayrıca Şerife de kızlarının arkasında durur.

Asya bütün engelleri bir bir geçerek oyunculuğa başlar fakat onu bekleyen asıl tehlike Tolga Tuna'dır. Tolga, Asya'nın başarılı olamayacağına inanmaktadır ve onu bu işten bir an önce uzaklaştırmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Tolga küçüklüğünden bu yana set ortamına alışkındır fakat Asya sudan çıkmış balığa döner. Tolga bunu fırsat bilip Asya'yı ezerek dizi setinin tek starı olmaya çalışırken, Asya'yı küçümsemesinin bedelini ağır öder.

Haberin Devamı

SEVERSİN’İN 2. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN