Magazin Seyhan Soylu açıkladı! Bebek isteği ayrılık getirdi

Seyhan Soylu açıkladı! Bebek isteği ayrılık getirdi

Paylaş
Seyhan Soylu açıkladı! Bebek isteği ayrılık getirdi

Geçtiğimiz ay evleneceğini açıklayan Seyhan Soylu’ya takipçileri tarafından tebrik mesajları yağmıştı. Şimdi ise Seyhan Soylu cephesinde yeni gelişme yaşandı.

"Al Sana Haber" programı ile ekrana gelen ‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu, Osmanlı Padişahlarından Sultan Reşat'ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa'nın torunu Can Kara Tosun ile bu yaz evleneceğini açıklamıştı. Evlilik haberinin ardından sevenleri tarafından çok sayıda tebrik mesajı alan Seyhan Soylu, ilişkisinin sona erdiğini duyurdu. Seyhan Soylu, ayrılık haberini şu sözlerle açıkladı, “Yıllardır bilirsiniz ki çocuk özlemim çok yoğundur. 20 yıldır 17 sokak çoğuna koruyucu anne olmuştum. Her biri şukur olsun kocaman evlat oldu. Nişanlım Can Bey’e de artık kendi çocuğumun olmasını, annelik duygularımı koruma değil de, bebeklikten büyüterek yetiştirmek istediğim. 18. çocuğum elimde doğsun büyüsün istedim.

Haberin Devamı

"KIBRIS'TA YASAK OLMADIĞINI ÖĞRENDİK"

Nişanlım Can Tosun beraber nasıl bebek sahip olabileceğimiz konusunu araştırma yapmaya başladı. ‘Renta Mama’ yani taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmanın Türkiye'de suç olduğunu Kıbrıs'ta yasak olmadığını Lefkoşa'da bir hastanenin bu konuda hizmet verdiğini ve yasak olmadığını öğrendik. Fakat bebek doğduğun ve Türkiye'ye getirildiğinde bir ceza yaptırımı olduğunu öğrendik. 2 yıl ile 6 yıl arası anne ve babanın ceza alabileceği öğrenmiş olsak da bu yolun en doğrusunun evlat sahibi olma kararına kanaat getirdim.

"EBEVEYN OLMAK FEDAKARLILIK GEREKTİRİR"

Eş adayım Can Tosun bu konuda ya çocuk esirgemeden yada katalogdan seçeceğiniz kiralık anne ile doğal yollarla olmasını ve anneye imam nikahı kıyılması gerektiğini çocuk belirli bir yasa gelinceye kadar annenin yanımızda olması gerektiğini söyleyince aramızda tartışma çıktı. Can, bana konuyu araştırdığını Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın bu konuda aynı hastaneye başvurdukları Deniz Akkaya’nın bu olayı ayyuka çıkarınca hapis cezası olduğunu öğrenince işlemlere başladıkları halde korkuttuklarından vazgeçtiklerini benim ısrarım olursa kendisinin çocuk istemediğini bana söyleyince bende kendisine, benim serveti veya asaleti için değil çocuğum olması için evlene bileceğimi, bunun bedelinin hukuk savaşı veya sonucunda hapiste olsa her şeye değeceğini Selin ve Gökhan’ın anne, baba değil şov yapmak istediğini, anne ve baba olmak için fedakarlık yapılması gerektiğini söyledim. Can Bey ise, “Ben kendimi riske atıp hapis yatamam” yanıtını verince kendisinden ayrılma kararı aldım.”

Haberin Devamı