Sıla Yunanistan’da gayrimenkule yatırım yaptı

Oyuncu İlker Kaleli ile 4 yıldır aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu, komşu Yunanistan’da gayrimenkule yatırım yaptı. Atina’dan 800 bin Euro (yaklaşık 35 milyon TL) değerinde, 120 metrekarelik bir daire satın aldı.
12 Mayıs 2025 , Pazartesi 07:00
Şarkıcının Yunanistan’ı tercih etmesinin en önemli nedeninin altın vize alıp tüm Avrupa ülkelerinin kapılarının açılması olduğu öğrenildi. Sıla böylece Avrupa seyahatlerinde vize engelinden kurtulmuş olacak. Sevgilisi İlker Kaleli ile geçtiğimiz şubat ayında Selanik’e tatile giden Sıla bu yaz da konserlerden fırsat buldukça Atina’ya gidecek. Sevgililer tatillerini Atina’daki yeni evlerinde geçirecekler.
Haberin Devamı
KOMŞU’DAN ALTIN VİZE
Ünlülerin altın vize almak için ilk tercih ettiği ülke Yunanistan oluyor. 250 bin-800 bin Euro arasında komşudan ev alıp altın vizeye kavuşanlar arasında Seda Bakan, Demet Özdemir, Kıvanç Tatlıtuğ, Seda Sayan, Erol Evgin ve Linet gibi ünlüler dikkat çekiyor.
BUNLARI DA OKUYUN
-
2 hafta boyunca kullanın! Kayısından 10 kat daha etkili: Doğal kabızlık ilacı: Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor
-
Bu bakliyat lazerden daha etkili! 1 avuç kullananda bir daha tüy çıkmıyor
-
Maskesini yapıp düzenli olarak uygulayın! Kimyasal ürünlere para dökmeye son: Kırışıklıkları silgi gibi siliyor, cildi bir gecede gençleştiriyor
-
Yüzde 40 enerji tasarrufu sağlıyor! Su faturasına binlerce lira ödemeyin: Meğer çözümü çok basitmiş
-
Sadece Mersin'de yetişiyor! Portakalı 20'ye katlıyor: Kralların meyvesi olarak biliniyor, böbrekleri diyalizin pençesinden alıyor