Şimdi festival zamanı

Turizmi canlandırmak amacıyla düzenlenen festivaller başladı. Hem eğlenceli hem kültürel bir tatil yapmak isteyenler için harika bir liste hazırladım:
05 Nisan 2025 , Cumartesi 07:00
Gazete Haberi
Sabancı 24. Uluslararası Adana Tiyatro Festivali 27 Nisan’a kadar devam edecek. Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı 13 Nisan’a kadar sürecek. Edirne Kakava Hıdrellez Şenlikleri bugün başladı, yarın da devam edecek. 11. Alaçatı Ot Festivali (17-20 Nisan), 2. Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali (4-6 Nisan), Manisa Mesir Macunu Festivali (22-27 Nisan), Urla Enginar Festivali (3-5 Mayıs), İzmir Bayındır Çiçek Festivali (2-4 Mayıs), Isparta Uluslararası Gül Festivali (30-31 Mayıs ve 1 Haziran)
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
Her lokması iltihabın kökünü kurutuyor! Çiğ tüketince faydası 10 kat artıyor, gaz, şişkinlik ve hazımsızlığın kökünü kazıyor!
Kimse yüzüne bakmıyor ama potasyum deposu! Kan şekerini terazi gibi dengeliyor, hayati vitamin değerlerini normale çeviriyor
Kaktüse çiçek açtırıyor! 1 damlası bile yetiyor: Evinde kaktüs olanlar denesin
Tütün kadar zehirliymiş: Bardak bardak içiyoruz ama tansiyonu, şekeri tavan yaptırıyor
Bardak bardak içiyoruz ama bağırsakları mahvediyor! Karaciğeri resmen çürütüyor, ömrü 10 yıl kısaltıp insülin direncine neden oluyor!