Sinemaya damga vurdular! 'Uykucu' filminin gişe başarısı

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile Elçin Sangu’yu başrollerde buluşturan ‘Uykucu’ filmi gişede büyük başarıya imza atarak adından söz ettirdi.
04 Kasım 2025 , Salı 14:34
Çağatay Ulusoy ve Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı Uykucu filmi gündem olmaya devam ediyor. Film, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda rekor bir açılışa imza atarak, ilk gün yaklaşık 12 saatlik sürede 103 bin 181 kişilik gişe rakamına ulaşmıştı.
Haberin Devamı
5 GÜNDE 221 BİN SEYİRCİ
Vizyondaki filmlerin bir haftalık toplam izleyici sayısını bir günde geride bırakan ‘Uykucu’, beş günde ise 221 bin 155 kişilik seyirci rakamına ulaşmayı başardı. Polat Yağcı’nın yapımcılığında, Poll Films imzasıyla çekilen filmde yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ferit Kaya, Barış Falay, Tamer Levent, Musa Uzunlar ve Cengiz Bozkurt da yer alıyor.

BUNLARI DA OKUYUN
Domatesin çekirdekleri çıkarılmalı mı, çıkarılmamalı mı? Kışlık sosun lezzetini etkiliyor
Kırmızı biberin kabukları soyulmalı mı, soyulmamalı mı? Köz biber konservesi yapacak olanlar öğrenmezse olmaz
Partnerinize sürekli soru mu soruyorsunuz? 'Kaygılı bağlanma' yaşadığınızın 4 belirgin işareti
Tarlalardan serildi, İtalya Ve Amerika kaptı! 13 kilosundan sadece 1 kilo çıkıyor...
Sıfır sulamayla mucize yetiştirdiler! Tarladan toplandığı an yok satıyor...




