Magazin Songül Karlı'dan haciz açıklaması!

Songül Karlı'dan haciz açıklaması!

Paylaş
Songül Karlı'dan haciz açıklaması!

Şarkıcı Songül Karlı'nın evine haciz gitti. Haciz memurlarını gören Songül Karlı, büyük şok yaşadı. Şarkıcı yaptığı açıklamada söz konusu borcun kendisine ait olmadığını söyledi

Instagram'da yaptığı açıklamada eski eşi Metin Yüncü'nün aldığı bir otomobile kefil olduğunu belirten Songül Karlı "Metin Bey'in aldığı arabaya kefil olduğum için ve Metin Bey de ödemek istemediği için bana haciz geldi. Yalan yanlış yazmayın" dedi.

İŞTE SONGÜL KARLI'NIN PAYLAŞIMI:



Songül Karlı en son 'Duymayan Kalmasın' programına katılmış, yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

2012 yılında sunduğu evlilik programının canlı yayınında nikâh masasına oturduğu Metin Yüncü ile biten evliliği hakkında konuşmuştu.



"BEBEK ALDIRDIM"

"Çok fedakar bir kadınım, bu yüzden büyük bedeller ödedim. Hep başkalarını kendimden çok düşünüyorum" diyen 43 yaşındaki şarkıcı ve sunucu, Metin Yüncü’den “Hamileyim” dediğinde sevinmediği için bebek aldırdığını açıklamıştı.

TRİLYONLUK ARSAM KAYIP"

Songül Karlı, eşinin kendisini dolandırdığı iddiası hakkında, "Metin dolandırıcı olsa böyle mi yaşar? Ancak 17 dönümlük ipotekli bir arsam kayıp. Trilyonlar değerinde. Metin 'Arsadan haberim yok' dedi, ‘Çocuğumun ölüsüne öpeyim, Sezai yaptı ben de bilmiyorum’ dedi ve ailesinin üzerine yemin etti. O arsa kimin hayatını kurtardı, kimlere o arsayla kıyaklar çekildi bilmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

"EVLİLİĞİMİZİ BİLMİYORMUŞ"

Evliliği tek celsede biten Songül Karlı, "Çocuğuyla az vakit geçirdiğini iddia eden kişi keşke benim isteğimle çocuğunu görmeye gittiğini de söylese. Kendimi yırttım, 'Çocuğunu görmelisin' diye ısrarlarım üzerine çocuğunu görmeye gitti. Metin Bey'in çocuğu bizim evimize hiç gelmedi. Zaten bizim evlendiğimizi bile bilmiyormuş. Eşim evi terk ettikten sonra iki ay boyunca aramasını bekledim. Daha önce de benzer şekilde evi terk etmeleri olmuştu" ifadelerini kullanmıştı.


Haberin Devamı