Magazin Survivor 10 Nisan eleme adayı kim oldu? Yokluk adasına kim gitti? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 10 Nisan eleme adayı kim oldu? Yokluk adasına kim gitti? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor 10 Nisan eleme adayı kim oldu? Yokluk adasına kim gitti? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da 10 Nisan akşamı bir isim daha eleme adayı oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında yaşanan dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele sergilenirken, gecenin sonunda dokunulmazlığı kazanan takım rahat bir nefes aldı. Bu haftanın ilk iki eleme adayı Barış Murat Yağcı ve Gizem Memiç olmuştu. Dün akşam kaybeden takımdan bir yarışmacı 3. eleme adayı olarak yokluk adasının yolunu tuttu. İşte 10 Nisan Pazar akşamı Survivor’da yaşananlar…

Survivor’da oynanan son iki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanınca bu haftanın ilk iki eleme adayı ünlüler takımından seçilmişti. 10 Nisan Pazar akşamı bu haftanın 3. eleme adayı oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. Barış Murat Yağcı ve Gizem Memiç'in ardından bir isim daha yokluk adasına gitti. Peki, Survivor 10 Nisan eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyununda her hafta olduğu gibi önce kadın, sonra da erkek yarışmacılar parkura çıktı. Kadınlar arasında oynanan ilk turun galibi ünlüler takımı olurken, erkeklerin parkura çıktığı ikinci turun kazananı gönüllüler takımı oldu. Eşitliği bozmak için oynanan best of turunda galip gelen takım 3-1’lik skorla gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR 10 NİSAN ELEME ADAYI KİM OLDU?

10 Nisan’da oynana dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kazanmasının ardından ünlüler takımı konseyde oy kullanarak bu haftanın 3. eleme adayını seçti. Gecenin sonunda 5 oy alan Parviz eleme adayı oldu.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu haftanın ilk üç eleme adayı belli oldu. 4. eleme adayının belirlenmesinin ardından da bu hafta yarışmaya veda edecek isim SMS oylamasıyla belli olacak.

Haberin Devamı

Bu hafta üç dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. İlk oylamada Barış Murat Yağcı, ikinci eleme adayı ise Gizem Memiç olmuştu. 3. Aday ise yine ünlüler takımından Parviz oldu.

3. eleme adayı olarak yokluk adasına gitmeden önce açıklamada bulunan Parviz, takımda yazılacak az isim kaldığını ve çemberin artık iyice daraldığının altını çizerken aynı zamanda "Ama bazı isimler var ben geldiğimizden beri beni yazıyorlar, bunu doğru bulmuyorum... Hiçbir zorluk beni korkutmaz yokluk adası olsa bile." ifadelerini kullandı. 

Survivor'da pazartesi akşamı oynanacak son dokunulmazlık oyununun ardından 4. eleme adayı da belli olacak ve çarşamba gecesi yapılan SMS oylamasının sonucunda eleme adayı olan 4 isimden biri Survivor All Star'a veda edecek...