Magazin Survivor 19 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı dün kim aldı? Kimin ismi söylendi?

Survivor 19 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı dün kim aldı? Kimin ismi söylendi?

Paylaş
Survivor 19 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı dün kim aldı? Kimin ismi söylendi?

Survivor 19 Haziran eleme adayı merak konusu oldu. Survivor All Star’da aylar süren mücadelenin ardından artık sadece 7 yarışmacı kaldı. Finale doğru hızla gidilirken 19 Haziran Pazar akşamı oynana bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim eleme adayını seçti. Peki, Dokunulmazlığı dün kim aldı? Kimin ismi söylendi? Survivor 19 Haziran eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı…

Survivor All Star’da Ogeday’ın elenmesinin ardından haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Adem, Nagihan, Batuhan, Hikmet, Nisa, Ayşe ve Berkan’ın mücadele ettiği dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyunun sonunda dokunulmazlığı kazanan isim kurallar gereği eleme adayını seçti. İşte 19 Haziran Pazar akşamı Survivor’da yaşananlar, dokunulmazlığı alan isim ve haftanın ilk eleme adayı

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI DÜN KİM ALDI?

Survivor All Star’da artık finale kısa süre kaldı. Avatar Atakan’ın elenmesinin ardından yarışmacılar takım değil bireysel dokunulmazlık için parkura çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta yarışmacılar ilk bireysel dokunulmazlık haftasını yaşadılar ve oynana oyunların ardından Berkan, Nisa, Ogeday ve Hikmet eleme adayı oldu. SMS oylamasının sonunda en az oyu alarak elenen isim ise Ogeday oldu.

19 Haziran akşamı da yarışmacılar ilk dokunulmazlık için parkura çıktı. Hız, güç ve isabetli atışlar gerektiren oyunun sonunda tüm rakiplerini geride bırakarak bireysel dokunulmazlığı alan isim Adem oldu.

Adem ayrıca ödül oyununu da kazandı ve Batuhan, Nagihan ve Ayşe’yi de kendiyle birlikte ödüle dahil etti.

SURVİVOR 19 HAZİRAN ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem, konseyde eleme adayı olarak Berkan’ın ismini söyledi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu.

Haberin Devamı