Magazin Survivor Adem kaç yaşında ve nereli? Adem Kılıçcı’nın nişanlısı Nil Şenver kimdir, ne iş yapıyor?

Survivor Adem kaç yaşında ve nereli? Adem Kılıçcı’nın nişanlısı Nil Şenver kimdir, ne iş yapıyor?

Paylaş
Survivor Adem kaç yaşında ve nereli? Adem Kılıçcı’nın nişanlısı Nil Şenver kimdir, ne iş yapıyor?

Adem Kılıçcı, bu yıl All Star konseptinde düzenlenen Survivor’da bir kez daha final koltuğuna oturdu. Bu yıl yarışmaya üçüncü kez karılan Adem, bir defa şampiyon olmuş bir defa de Ogeday ile girdiği final oylamasında yarışmadan ikincilikle ayrılmıştı. Survivor Adem bu sefer de Nisa ile finalde karşı karşıya kalırken, canlı yayında konuşma yapan nişanlısı Nil Şenver dikkatleri üzerinde çekti. İşte Survivor Adem Kılıçcı hakkında merak edilen detaylar…

Adem Kılıçcı Survivor All Star’ın ilk finalisti oldu. Canlı yayınlanan programda Nisa, Batuhan ve Adem’in yer aldığı yarı finalde en çok oyu alarak finale adını yazdıran ilk isim Adem olmuştu. Sahnede yer alan yarışmacıların aileleri konurken söz alan Survivor Adem’in nişanlısı Nil Şenver, Adem’e desteklerini dile getirirken göz yaşlarına hakim olamadı…

Haberin Devamı

SURVİVOR ADEM KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Survivor Adem Kılıçcı 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı'da doğdu. Adem’in baba tarafının Kafkaslardan Ağrı'ya göç eden Türklerden olduğu belirtilirken, anne tarafının ise Erzurumlu olduğu biliniyor.

Ağrı’da doğup büyüyen Adem, 11-12 yaşlarından itibaren boks ile ilgilenmeye başladı. İlköğrenimi de bu şehirde okuyan Lisans eğitimini Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde tamamladı.

İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan genç yarışmacının boyu 1.85 kilosu ise 75'tir.

2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Adem Kılıçcı, olimpiyatlarda da yer aldı.

2007 Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Haberin Devamı

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos 2008 tarihinde 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a 14-3 yenilerek elendi.

Sosyal medyada adem_kilicci kullanıcı adı ile yer alan Survivor Adem Bizim Semtin Çocukları filminde de rol aldı.

ADEM KILIÇCI’NIN SPOR HAYATI

  • 2018 Survivor All Star şampiyonu oldu.
  • 2017 Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarıştı ve 2. oldu.
  • 2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır. (Mersin)
  • 2012 Londra Olimpiyatlarında yarıştı.
  • 2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (Ankara)
  • 2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. (İtalya Pascara)

ADEM KILIÇCI’NIN NİŞANLISI NİL ŞENVER KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Adem Kılıçcı’nın nişanlısı Nil Şenver, yarı final gecesinde yaptığı duygusal konuşma ile dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişi canlı yayında genç kadını gördükten sonra Adem Kılıçcı’nın nişanlısı Nil Şenver kimdir, ne iş yapıyor? araştırması yapmaya başladı.

Ancak Survivor Adem’in nişanlısı Nil Şenver hakkında internette çok fazla bilgi bulunmuyor. Genç kadının İstanbul’da yaşadığı ve Bal Kaymak adında bir atı olduğu biliniyor.