Magazin Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayşe Yüksel’in mesleği ne?

Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayşe Yüksel’in mesleği ne?

Paylaş
Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayşe Yüksel’in mesleği ne?

Survivor Ayşe, yarı final öncesi elenen son isim oldu. Adem, Batuhan ve Nisa ile birlikte İstanbul’a gelen ve Nisa ile SMS oylamasına kalan Ayşe Yüksel yarı final önce yarışmaya veda etti. Peki, Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayşe Yüksel’in mesleği ne? İşte detaylar…

Survivor Ayşe 29 Haziran Çarşamba akşamı yarı final öncesi Survivor All Star’a veda etti. Yarı final öncesi Nisa ile SMS oylamasına kalan Ayşe Yüksel daha az oyu alarak elenen yarışmacı oldu. Aylardır devam eden yarışmanın ardından geride pek çok yarışmacıyı bırakarak son dörde kalmayı beceren Survivor Ayşe alkışlarla yarışmaya veda etti. İşte Ayşe Yüksel hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

SURVİVOR AYŞE KİMDİR?

Survivor All Star kadrosuna Gönüllüler takımındn katılan Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde öğrenci olan Survivor Ayşe, ortaokulda masa tenisi eğitimi aldı bununla birlikte 7. Sınıfta haltere başladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu.

Halter sporuyla 1 yıl ilgilenen Ayşe Yüksel halteri bırakarak voleybola başladı. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ederken aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladı 4 yıldır devam ediyor.

Lisede de 3 yıl basketbol okul takımında yer alan Survivor Ayşe üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi aldı, şu an tenis hocalığı yapıyor ve okuyor.